Hertuginne Meghan og prins Harry:

Kritiseres: - Ser så falsk ut

Det er ikke alle som er like begeistret over de nye bildene av hertugparet.

REFSES: Denne forsiden av prins Harry og hertuginne Meghan slaktes av en rekke Twitter-brukere. Foto: Pari Dukovic / Faksimile TIME / NTB
REFSES: Denne forsiden av prins Harry og hertuginne Meghan slaktes av en rekke Twitter-brukere. Foto: Pari Dukovic / Faksimile TIME / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye som skjer denne uken for hertuginne Meghan (40) og prins Harry (37). Ikke bare fylte den britiske prinsen 37 år på onsdag, men de har også karret seg inn på Time Magazines liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

Det har de klart takket være arbeidet med stiftelsen Archewell - en stiftelse som fokuserer på veldedighet samt arbeid med ulike medieproduksjoner.

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

Dermed topper de også seksjonen for «Ikoner», sammen med blant andre Britney Spears (39) og Dolly Parton (75).

I den anledning har de også stilt opp i en glamorøs fotografering. Bildene er det imidlertid ikke alle som er like fornøyde med.

Slaktes for forside

Hertugparet har i flere år vært en målskive for kritikk, og rojale fans var heller ikke nådige i kritikken denne gangen etter at de nye bildene ble delt i forbindelse med annonseringen av Time 100-listen.

Flere hevder nemlig at bildene er retusjert til det ekstreme.

KRITISERES: Dette bildet mottar slakt i sosiale medier. Foto: Pari Dukovis / Faksimile TIME
KRITISERES: Dette bildet mottar slakt i sosiale medier. Foto: Pari Dukovis / Faksimile TIME Vis mer

På bildene kan man se silkeglatt hud, lysende øyne og et prinsehode med mistenkelig mye hår.

«Denne forsiden ser så falsk ut... å, vent, det er fordi de er det», skriver en bruker på Twitter.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

«Har Harry på seg et teppe? Eller bare overdrevet retusjeringen?» spør en annen og refererer til sveisen, som ser langt fyldigere ut på bildet enn til vanlig.

«Forferdelig retusjeringsjobb. De ser animert ut», skriver en tredje, mens en fjerde skriver at det er vanskelig å se om bildet faktisk er ekte.

«Hvem godkjente dette?!»

Flere kritiserer også hvordan magasinet har valgt å plassere hertuginnen foran prinsen under fotograferingen.

«Hvem godkjente dette?! Står han? Sitter han? Holder han skulderen hennes så han ikke faller? Hvorfor vil man få så vakre mennesker til å se slik ut?» spør en.

«Det er som om han gjemmer seg bak henne», kommenterer en annen, mens en ny sammenlikner bildet med filmplakaten til filmen «Step Brothers».

Det er imidlertid ikke bare kritikk å spore på sosiale medier. Hertugparet blir nemlig også hyllet av flere for det vakre bildet, samt for hvordan de har håndtert tiden etter at de trakk seg tilbake fra det britiske kongehuset på.

«Det er gløden som gjør det for meg ... Dette er hva fred og glede gjør», skriver en Twitter-bruker.

Hertugparet har foreløpig ikke kommentert kritikken. De har for øvrig vane for å holde seg tause om slikt.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

LES OGSÅ: Nærmere enn noen gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer