Prinsesse Märtha Louise:

Kritiserer Skavlan-intervju

Reagerer på måten programmet er klippet på.

KRITISK: Prinsesse Märtha Louise gjestet «Skavlan» i helgen sammen med sjamenen Shaman Durek. Begge er kritiske til hvordan programmet er blitt klippet. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
KRITISK: Prinsesse Märtha Louise gjestet «Skavlan» i helgen sammen med sjamenen Shaman Durek. Begge er kritiske til hvordan programmet er blitt klippet. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke gjestet prinsesse Märtha Louise (47) talkshowet «Skavlan» sammen den amerikanske sjamanen Shaman Durek. I intervjuet snakker de om det nye samarbeidet sitt og grensen mellom overtro og vitenskap.

Søndag la sjamanen ut et innlegg på Instagram, hvor han reagerer på måten programmet har blitt klippet på. Senere delte prinsessen det samme på sin profil.

I innlegget har hun lagt ut to videoer; den ene tatt med et mobilkamera fra salen og den andre fra det ferdigklipte programmet. Begge viser en del av intervjuet med Durek.

«Legg merke til forskjellen på disse to klippene. Hva som egentlig ble sagt og hva som ble tatt med i sendingen. Er det greit å klippe om et nytt svar på et spørsmål», spør Märtha Louise på bildedelingstjenesten og oppfordrer følgerne til å dele sin mening i kommentarfeltet.

Prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, sier til Dagbladet at prinsessen ikke ønsker å kommentere saken utover det hun allerede har skrevet på Instagram.

Klippet om svaret

I klippene får amerikaneren spørsmål om hvorfor de ikke skal holde foredrag i Sverige, når de skal til både Danmark og Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer