Prins Harry og hertuginne Meghan:

Krisemøter: - Kan miste titler

Kongehusekspert mener timingen på Meghan og Harrys intervju er umusikalsk.

HVA SKJER NÅ?: Om det kommende Harry- og Meghan-intervjuet vil gi konsekvenser, gjenstår å se. Foto: Justin Tallis / AFP / NTB
HVA SKJER NÅ?: Om det kommende Harry- og Meghan-intervjuet vil gi konsekvenser, gjenstår å se. Foto: Justin Tallis / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Allerede før prins Harry (36) fikk sin Meghan Markle (39) ble det kjent at bestemoren, dronning Elizabeth (94) , hadde lagt av hertugdømme Sussex til barnebarnet. Dette ville han overta ved inngåelse av ekteskapet, og siden har Meghan og Harry vært kjent som hertugparet av Sussex.

Når de søndag stiller til en bombe av et intervju med programleder Oprah Winfrey (67) har det blitt heftig spekulert på at dronningen skal være svært skuffet over barnebarnet og kona, som i fjor valgte å trekke seg fra sine kongelige plikter.

- Krisemøte

De siste dagene har det så godt som vært pr-krig mellom duoen og Kongehuset, men det er ikke kjent hva slags, eller om det i det hele tatt vil, resultere i noen konsekvens.

Ifølge den britiske tabloidavisen Mirror skal det ha blitt avholdt krisemøter på Buckingham Palace mellom seniormedlemmer av kongefamilien på forhånd av intervjuet, som dronningen skal være irritert over at skal sendes.

Den britiske avisen skriver også at 94-åringen kan gå så langt at hun fratar Harry og Meghan hertugdømmet Sussex, som de altså fikk den 19. mai i 2018.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer