Prins Harry og hertuginne Meghan:

Krever toppmøte

Hertugparet forlanger en beklagelse.

UNNSKYLDNING: Mener kongefamilien skylder en beklagelse. Foto: Splash News / NTB
UNNSKYLDNING: Mener kongefamilien skylder en beklagelse. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) har de siste ukene vært et hett emne - nok en gang. Paret har nylig medvirket i en seks episoder lang dokumentarserie hvor de lovet å dele «hele sannheten».

Serien på Netflix, «Meghan & Harry», har skapt overskrifter over hele verden med påstander om dårlig behandling fra resten av kongehuset i Storbritannia.

Nå melder den britiske storavisa The Times at hertugparet krever et kongelig toppmøte, hvor de også forlanger en beklagelse for behandlingen de hevder å ha mottatt.

STORM: Prins Harry og hertuginne Meghan har stått i en storm de siste årene. Nå kommer ny trailer til dokumentarfilmen hvor begge snakker ut. Video: Netflix Vis mer

Vil snakke ut

Meghan og Harry skal ifølge avisa ha et ønske om å snakke ut med resten av familien, og virkelig lufte det som har plaget dem de siste årene. I dokumentarserien kom det tydelig fram at forholdet mellom spesielt Harry og prins William (40) har surnet.

- Ingenting av det som ble gjort mot Harry og Meghan har vekket bekymring - ikke noe møte, noen formell beklagelse eller erkjennelse av ansvar, sier en kilde nære paret.

Hensikten med det ønskede toppmøtet er ikke bare å få en beklagelse, men også å rense lufta før kong Charles' (73) kroning i mai. Både Meghan og Harry er ventet å delta.

DANS: Prins Harry og hertuginne Meghan snakker om deres første dans som mann og kone. Video: Netflix Vis mer

Boka kommer snart

Kilder nære prins William skal ifølge The Times hevde at prinsen ikke har noen planer om å snakke med broren sin. Deler av grunnen skal være Harrys bok, «Spare», som er ventet etter nyttår.

- Ting har vært anspent en stund nå. Det er en tristhet over hvordan ting er med broren... og så kommer boka snart, sier kilden.

Buckingham Palace har enda til gode å uttale seg om Meghan og Harrys Netflix dokumentar. Det er heller ikke bekreftet at et kongelig toppmøte vil finne sted.

LES OGSÅ: Her lyver Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer