Prins Harry og hertuginne Meghan:

Krever toppmøte

Hertugparet forlanger en beklagelse.

UNNSKYLDNING: Mener kongefamilien skylder en beklagelse. Foto: Splash News / NTB
UNNSKYLDNING: Mener kongefamilien skylder en beklagelse. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) har de siste ukene vært et hett emne - nok en gang. Paret har nylig medvirket i en seks episoder lang dokumentarserie hvor de lovet å dele «hele sannheten».

Serien på Netflix, «Meghan & Harry», har skapt overskrifter over hele verden med påstander om dårlig behandling fra resten av kongehuset i Storbritannia.

Nå melder den britiske storavisa The Times at hertugparet krever et kongelig toppmøte, hvor de også forlanger en beklagelse for behandlingen de hevder å ha mottatt.

Vil snakke ut

Meghan og Harry skal ifølge avisa ha et ønske om å snakke ut med resten av familien, og virkelig lufte det som har plaget dem de siste årene. I dokumentarserien kom det tydelig fram at forholdet mellom spesielt Harry og prins William (40) har surnet.

- Ingenting av det som ble gjort mot Harry og Meghan har vekket bekymring - ikke noe møte, noen formell beklagelse eller erkjennelse av ansvar, sier en kilde nære paret.

Hensikten med det ønskede toppmøtet er ikke bare å få en beklagelse, men også å rense lufta før kong Charles' (73) kroning i mai. Både Meghan og Harry er ventet å delta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer