Prins George:

Krever tilbake prinsens (7) gave

Prins George fikk en helt unik gave av den berømte BBC-profilen David Attenborough (94). Men nå krever Malta gaven tilbake.

FILMVISNING: I forrige uke så David Attenborough sin nye klimadokumentar sammen med hertugparet og deres tre barn Charlotte, Louis og George. Sistnevnte fikk en helt unik gave fra den kjente programlederen - men det er én hake. Foto: Kensington Palace/ Pa Photos/ NTB
FILMVISNING: I forrige uke så David Attenborough sin nye klimadokumentar sammen med hertugparet og deres tre barn Charlotte, Louis og George. Sistnevnte fikk en helt unik gave fra den kjente programlederen - men det er én hake. Foto: Kensington Palace/ Pa Photos/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På søndag ble det kjent at prins William (38) og hertuginne Kates (38) eldste sønn prins George (7) hadde fått en helt spesiell gave av den britiske programlederen David Attenborough (94), som er kjent for sine mange naturprogrammer de siste 50 årene.

Gaven - en forhistorisk tann fra en hai - ble gitt til den kommende monarken i forbindelse med at 7-åringen og resten av familien deltok på en privat filmvisning av Attenboroughs nye miljødokumentar nylig.

Det er bare et problem: nå vil Malta ha tanna tilbake. Det var nemlig her fossilet ble funnet i sin tid, og nå vil øya stille den ut for publikum, skriver CNN.

David Attenborough fant fossilet da han var på familieferie på Malta på 1960-tallet, ifølge det britiske kongehuset, og det skal trolig være rundt 23 millioner år gammelt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer