SKADER KONGEFAMILIEN: Denne saken skader kongefamilien, forteller informasjonssjefen ved det svenske hoff. Foto: Stella Pictures
SKADER KONGEFAMILIEN: Denne saken skader kongefamilien, forteller informasjonssjefen ved det svenske hoff. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Krever å få se nakenbildene

Hoffets informasjonssjef sier saken har skadet kongefamilien.

Publisert
SEHER.NO: Det har den siste tiden stormet i svensk presse rundt kong Carl Gustaf, og hans angivelige tidligere festing med mafialederen Milan Sevos.

Kongens kamerat, Anders Lettström, skal ha forsøkt å kjøpe avslørende nakenbilder av gangsteren Mille Markovic, for å unngå at disse skal finne veien ut i det offentlige. Bildene skal vise svenskekongen festende med nakne kvinner.

Den svenske TV-kanalen TV4, skal ha blitt vist bildene av Markovic, som planlegger å trykke bildene i en ny biografi.

Nå krever det svenske hoff å få se bildene.

- Hele mediesverige har innstilt seg på at det finnes et par bilder. De skal vi kommentere. Men bildene er det ingen som vil vise. Om for eksempel Aftonbladet kan vise når, hvor og hvordan bildene er tatt - da er det klart vi må ta stillingen til dem, sier informasjonssjef ved det svenske hoff, Bertil Ternert, til Aftonbladet.

Han lover at kongen kommer til å kommentere bildene, dersom hoffet får se dem. Ternert mener også at denne saken har skadet den svenske kongefamilien.

- Selvsagt, dette skader kongefamilien veldig mye. Det er skriverier som gjør at det blir satt spørsmålstegn ved kongefamilien.

Aftonbladets kommentator, Peter Kadhammar, gikk lørdag ut og rådet kongen til å abdisere, dersom han visste om Lettströms forsøk på å forhandle med mafialederen.

«Landet kan åpenbart leve med en statssjef som koser seg med kaffejenter, og går på strippeklubb i selskap med rike fjols, et uformelt hoff som består av «rich trash». Landet kan åpenbart også leve med en statssjef som omgir seg med mafiaen, selv om det er på kanten. Men landet kan ikke leve med en statssjef som gir sin passive eller aktive godkjenning til å betale millioner til mafiaen. Vi kan ikke ha en statssjef med såpass dårlig omdømme som stiller seg slik i sånne situasjoner.», skrev han i sin spalte.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Kongen bør abdisere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer