Hertuginne Meghan:

- Krevde å få bilde fjernet fra Instagram

Blir stadig omtalt som «den vanskelige hertuginnen».

I GODT SELSKAP: Hertuginnen skal ha fått god kontakt med dronning Elizabeth (92), og blitt vant til den kongelige rollen. Likevel går det rykter om hennes angivelig vanskelige oppførsel. Foto: NTB Scanpix
I GODT SELSKAP: Hertuginnen skal ha fått god kontakt med dronning Elizabeth (92), og blitt vant til den kongelige rollen. Likevel går det rykter om hennes angivelig vanskelige oppførsel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan (37) er i vinden om dagen. De siste ukene har ryktene florert om at hun og svigerinnen, hertuginne Kate (36), ikke kommer overens.

I tillegg stormer det rundt hertuginnens amerikanske familie, som stadig kommer med oppsiktvekkende opplysninger og påstander om den ferske hertuginnens liv.

Nå er det imidlertid noe helt annet som skaper blest rundt den tidligere «Suits»-stjernen, som i mai giftet seg inn i den britiske kongefamilien.

Hertuginnen skal nemlig ha krevd et bilde fjernet fra Instagram, og ønsket det erstattet med et annet, ifølge Daily Mail.

BLE FJERNET: Dette bildet av hertuginne Meghan forsvant fra British Fashion Councils Instagram-konto kort tid etter at det ble publisert. Foto: Skjermdump, Instagram / British Fashion Council
BLE FJERNET: Dette bildet av hertuginne Meghan forsvant fra British Fashion Councils Instagram-konto kort tid etter at det ble publisert. Foto: Skjermdump, Instagram / British Fashion Council Vis mer

Innlegget, som i senere tid har har blitt slettet, ble først publisert på British Fashion Councils Instagram-profil, og viser en smilende gravid hertuginne sammen med hennes brudekjoledesigner Claire Waight Keller (48) og skuespilleren Rosamund Pike (39).

Bildet ble tatt under utdelingen av British Fashion Awards i Royal Albert Hall i London 10. desember, der hertuginnen var til stede for å dele ut en pris.

Bildet ble derimot raskt fjernet fra bildedelingstjensten, og erstattet med et bilde hvor hertuginnen står på scenen under arrangementet.

Prangende posering

- Det var noe prangende over måten hun poserte og holdt rundt magen på. I tillegg hadde hun mørk neglelakk på, noe dronningen hater, avslører en kilde nær kongehuset til Daily Mail, og legger til:

- Det vil ikke være overraskende dersom hertuginnen selv har bedt om å få bildet fjernet.

Meghan skal også ha fått kallenavnet «den vanskelige hertuginnen». Den siste tiden har to av Meghans ansatte også sagt opp stillingene sine, noe som ikke har hjulpet på hertuginnens nåværende rykte.

Det var i midten av november det ble kjent at hertuginnens personlige assistent, Melissa Touabti, brått hadde trukket seg fra jobben. Hun hadde da i seks måneder håndtert Meghans timeplan, og hadde en sentral rolle i planleggingen før prinsebryllupet i mai.

Avgjørelsen skal ha sendt sjokkbølger gjennom det britiske kongehuset, og mange stilte spørsmål rundt hvorfor hun valgte å forlate en så prestisjefylt stilling etter såpass kort tid.

Nekter Harry å jakte

Det er ikke bare på motefronten hertuginnen har satt ned foten den siste tiden. Forrige uke ble det kjent at hun angivelig skal ha nektet ektemannen, prins Harry (34), å delta på en årlig juletradisjonen med faren prins Charles (70) og broren William (36).

I over 20 år har de tre hatt som tradisjon å dra på jakt i Sandringham i England 2. juledag, men i år blir det altså uten prins Harry.

INGEN JAKT: Hertuginne Meghan (37) skal ha satt ned foten og nektet prins Harry å dra på jakt. Her fra en gudstjeneste under julefeiringen i fjor. Foto: NTB Scanpix
INGEN JAKT: Hertuginne Meghan (37) skal ha satt ned foten og nektet prins Harry å dra på jakt. Her fra en gudstjeneste under julefeiringen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins Harry har angivelig bestemt seg for å droppe den årlige tradisjonen for å blidgjøre kona. Hun skal nemlig ha hatt store problemer med at ektemannen deltok i en villsvinjakt i fjor, og skal i år ha nektet prinsen å delta på den årlige jakten med familien sin.

Meghan, som er svært opptatt av dyrevelferd, skal ha uttrykket stor bekymring over at Harry har som hobby «å drepe uskyldige dyr som ikke kan forsvare seg selv».

- Han pleier som regel aldri å gå glipp av jakten, men han elsker henne veldig høyt, skal kilden ved det britiske kongehuset ha sagt.

LES OGSÅ: Husker du disse kongelige skandalene?