Prinsesse Märtha Louise:

Kranglet om prisen. Nå selger hun sommerparadiset

- Vi kjører full rulle etter påske.

SELGES: Onsdag morgen ble det kjent at prinsesse Märtha Louise nå legger ut ferieparadiset Bloksberg for salg. Foto: NTB Scanpix
SELGES: Onsdag morgen ble det kjent at prinsesse Märtha Louise nå legger ut ferieparadiset Bloksberg for salg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august i fjor ble det avslørt av Se og Hør at prinsesse Märtha Louise skulle selge sommerparadiset Bloksberg på Hankø, som har vært i kongefamiliens eie i over 70 år.

Kort tid senere skrev Dagbladet at det var stor uenighet om hvor mye den historiske eiendommen kunne gå for når den selges, men nå legges eiendommen altså ut for salg. Det skriver Hegnar onsdag formiddag.

- Vi kjører full rulle etter påske. Taksten er 35 millioner, og den endrer vi ikke på, men kanskje gjør vi noe med prisen. Det er ikke endelig bestemt. Vi er uansett åpne for bud, sier Torbjørn Ek i Advokat Ek til Finansavisen.

Som nevnt ble det avslørt i fjor at prinsessen hadde planer om å selge eiendommen. Likevel ble den aldri lagt ut for salg i fjor sommer.

- Det var basert på lekkasjer, men vi gikk aldri ut med noe salg da. Dog fikk vi et par interessenter med antydning rundt 30 millioner kroner, og disse ligger fortsatt og vaker. Men vi tar ingenting for gitt før vi har skriftlige bud, sier Ek videre.

Dagbladet skrev i fjor at det var kjendismegler Torbjørn Ek som har fått salgsoppdraget, og han la ingenting imellom da han kommenterte prisanslaget fra tidligere stjernemekler Miguel Sørholt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer