Krangler så busta fyker

Elle MacPherson er rasende for at Uma skal gifte seg med eksen.

SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit møtte supermodell Elle MacPherson (45) på den tiden hun var sammen med skuespiller Uma Thurmans nåværende forlovede, businessmannen Arpad "Arki" Busson (45).

Supermodellen og businessmannen var sammen i nærmere ni år, men katolske Busson skal hele tiden ha nektet å gifte seg med Elle, fordi hun hadde vært gift èn gang før, skriver Her og Nå.
MacPherson skal til og med ha konvertert til katolisismen for kjærestens skyld. Likevel endte det hele med brudd.

Etter forholdet til Elle ble Busson sammen med "Kill Bill"-stjernen Uma Thurman (38), og nå er de to forlovet og legger bryllupsplaner - noe som har fått MacPherson til å se rødt.

Thurman har nemlig vært gift hele to ganger før, og hun er heller ikke katolikk.

- Det å fri til Uma av alle mennesker er rett og slett å latterliggjøre alle unnskyldningne han kom med overfor Elle da de var sammen. Det er temmelig sårt, sier en venn av supermodellen til britiske Daily Mail.

Og nå kan altså vår egen Kronprinsesse risikere å komme opp i et trekantdilemma, for ifølge kilder vil det ikke være så rart om hun og kronprins Haakon blir invitert i bryllupet til Thurman og Busson.

Det celebre paret gjestet nemlig kronprinsparet da de var i Norge under Nobelutdelingen i fjor, og Mette-Marit og Haakon skal også ha vært på ferie hos kjendisparet tidligere i år.

LES OGSÅ: - Drev ulovlig baksetefilming