Prinsesse Märtha Louise selger Bloksbjerg:

Krangler om prisen på sommer-paradiset

Kjendismeglernes prisanslag spriker med flerfoldige millioner.

UENIGHET OM PRISEN: Kun et par dager etter at Se og Hør kunne avsløre at prinsesse Märtha Louise selger prakteiendommen Bloksbjerg, krangler eiendomsproffene om hva stedet er verdt. Foto: NTB scanpix
UENIGHET OM PRISEN: Kun et par dager etter at Se og Hør kunne avsløre at prinsesse Märtha Louise selger prakteiendommen Bloksbjerg, krangler eiendomsproffene om hva stedet er verdt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Se og Hør tirsdag kunne avsløre at prinsesse Märtha Louise (46) skal selge ferieparadiset Bloksbjerg, har salget av den historiske eiendommen skapt oppslag i en rekke medier.

Feriestedet har vært i kongefamiliens eie i over 70 år, og store deler av familien har i en årrekke skapt sommerminner på den idylliske eiendommen.

Torsdag melder Dagbladet at det allerede er stor uenighet om hvor mye prakteiendommen kan gå for når den nå selges.

Takst på 35 millioner

Avisen har tidligere skrevet at det er kjendismegler Torbjørn Ek som har fått salgsoppdraget, og han legger ingenting imellom når han kommenterer prisanslaget fra tidligere stjernemekler Miguel Sørholt.

Det var overfør Se og Hør at Sørholt uttalte at han mente Märtha Louise kunne tjene rundt 70 millioner på slaget av eiendommen.

Dette prisanslaget er Ek kraftig uenig i, og megleren opplyser at taksten på Bloksbjerg er halvparten av dette - altså 35 millioner kroner:

«Ser du refererer et «ekspertanslag» på prisen. Tenkte det var greit å opplyse deg om at innhentet takst sier kr 35 mill. hvilket jeg mener er et greit utgangspunkt», skriver Ek i en e-post til Dagbladet, men tilføyer at han håper prisen blir høyere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer