Krangler om hodepynten i bryllupet

Kate Middleton er kjent for å kunne kle seg. Nå reagerer kongefamilien på valg av utradisjonell hodepynt i bryllupet.

HODEDISKUSJON: Kate Middleton har iløpet av kort tid blitt et moteikon for hele verden. Men hodepynten hennes er blitt diskusjonstema i kongelige kretser. Dronning Elisabeth bruker ofte tiara ved kongelige arrangementer, det samme gjorde Diana. Nå sier  Foto: Stella Pictures
HODEDISKUSJON: Kate Middleton har iløpet av kort tid blitt et moteikon for hele verden. Men hodepynten hennes er blitt diskusjonstema i kongelige kretser. Dronning Elisabeth bruker ofte tiara ved kongelige arrangementer, det samme gjorde Diana. Nå sier Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at prins William (28) og Kate Middleton (29) forlovet seg, har det vært mye hysteri rundt Kate. Nå nærmer bryllupet seg med stormskritt og paret har sterke meninger om hvordan bryllupet skal være. Alle er derimot ikke like enige i de utradisjonelle valgene som blir tatt og brudens kommende sviger-stemor, Camilla, prøver nå å overtale Kate om å bruke tiara. Kate på sin side ønsker å ha blomster i håret på bryllupsdagen.

Camilla og Charles mener at det er visse tradisjoner rundt et kongelig bryllup, og de mener at det unge paret tar for lett på tradisjonene, skriver dailymail.co.uk.

Kate vil ikke at bryllupet skal bli gammeldags og uenighetene mellom generasjonene har ført til spørsmål om hvem som burde organisere bryllupet.

Klesstilen er noe av det Kate Middleton har fått mest oppmerksomhet for siden forlovelsen, og hun har toppet mange lister over verdens best kledde. Blusen hun hadde på seg på forlovelsesbildet, ble utsolgt på rekordtid.

- På grunn av populariteten og etterspørselen etter å se ut som den kommende prinsessen, har butikken relansert blusen, skriver People.

Det er ikke bare valget av hodepynt den eldre generasjonen reagerer på. Noen av de utradisjonelle valgene rundt bryllupet er en mindre kirke, en utradisjonell sjokoladekake, samt at noen av gjestene, deriblant Dronning Margrethe II av danmark, skal kjøres til festen i minibuss. Charles og Camilla nekter derimot å transporteres i minibuss.

Det forblir foreløbig en hemmelighet om Kate velger å bruke tiara eller blomster i håret på den store dagen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Diana-hysteri rundt Kate

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer