Kongetabbe: - Prinsessen skal hete David

Det svenske hoffet publiserte feil navn på prinsessen.

FEIL NAVN: Hele Sverige har ventet på navnet til den lille prinsessen, men hoffet publiserte først feil navn. Foto: All Over Press
FEIL NAVN: Hele Sverige har ventet på navnet til den lille prinsessen, men hoffet publiserte først feil navn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag klokken halv tolv offentliggjorde det svenske slottet navnet på den lille prinsessen som ble født natt til torsdag. Sveriges nye tronarving skal hete Estelle Silvia Ewa Mary, men det var ikke det de skrev først.

Like før navnet ble offentliggjort ble det, ifølge Aftonbladet, publisert et annet navn på det svenske slottets hjemmesider. Der sto det at den lille prinsessen skulle hete Ulrika Marianne Annika David og bli hertuginne av Upplands Väsby. Dette avviser hoffet som en feil.

- Det var en feil, en medarbeider holdt på å øve seg. Vi må gå gjennom våre rutiner så det ikke skjer igjen, sier hoffets pressesjef Bertil Ternert til Aftonbladet.

Navnetabben ble raskt fjernet etter å ha ligget ute på hjemmesiden i et par minutter.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er prinsessens navn offentliggjort  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer