Kongeparets ukjente feiring avslørt

Sonja og kong Harald feirer i to dager med kongelige fra utlandet.

<strong>HEMMELIG FEIRING:</strong> Dronning Sonja dro på båttur da hun feiret 74-årsdag i fjor. Nå slår hun på stortrommen igjen - og inviterer kongelige fra inn- og utland. Foto: Andreas Fadum
HEMMELIG FEIRING: Dronning Sonja dro på båttur da hun feiret 74-årsdag i fjor. Nå slår hun på stortrommen igjen - og inviterer kongelige fra inn- og utland. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kong Harald og dronning Sonja fyller som kjent 75 år i år, og den offisielle dagen ble nylig markert med brask og bram på Operataket.

Nå skal det feires igjen - to dager til ende i begynnelsen av juli. Det er ventet kongelige fra inn- og utland, men den hemmelige feiringen har nå lekket ut - i en offisiell nyhetsmail fra det danske hoff.
 
Det danske hoffet melder nemlig at dronning Margrethe (72) og prins Henrik (77) kommer til Norge om to uker for å feire dronning Sonja på hennes fødselsdag 4 og 5. juli.
 
- Regentparret deltager i H.M. Kong Harald og H.M. Dronning Sonjas felles 75-års fødselsdag den 4. og 5. juli i Norge, skriver danskene i en offisiell nyhetsmail. Informasjonen ligger imidlertid ikke ute på nettsidene, så trolig har danskene gjort en liten glipp...

- Kan du si litt om kongeparets planer 4. og 5. juli?


- Dagen feires privat, forteller Marianne Hagen, informasjonssjef med slottet.

- Kommer det mange kongelige fra utlandet til feiringen?

- Det har jeg ingen kommentar til, avslutter Hagen.

Sonja fyller år 4. juli. Dronningen bruker å feire dagen på landstedet Mågerø utenfor Tønsberg med båttur for de nærmeste vennene – etterfulgt av god mat og drikke i kongeparets luksushytte.

Nå skal kongeparet feires igjen - og det er ventet en rekke gjester til den private feiringen. Dronning Margrethe og prins Henrik er som kjent svært nær det norske kongehus, og paret er selsvskrevne gjester - også i private selskaper.


Det spørs imidlertid om kronprinsesse Mette-Marit (38) rekker tilbake - hun oppholder seg for tiden i det nordlige India, hvor hun går fottur i fjellene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Haakon hylles som sexsymbol i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer