NORSK INNSLAG: Dronning Sonja og kong Harald er gjester under årets begivenhet i London. Dette bildet er fra en bankett i Buckingham Palace i 2005. Foto: All Over Press
NORSK INNSLAG: Dronning Sonja og kong Harald er gjester under årets begivenhet i London. Dette bildet er fra en bankett i Buckingham Palace i 2005. Foto: All Over Press Vis mer

Kongeparet gjester i bryllupet i London

Slottet bekrefter.

Publisert
SEHER.NO: Mandag kom nyheten om at det er kong Harald og dronning Sonja som representerer Norge i det kommende bryllupet mellom prins William (28) og Kate Middleton (29).

Kate og William gifter seg 29. april i Westminster Abbey i London.

- Ingenting er gjevere enn at kongeparet representerer Norge ved denne store begivenheten - og dermed understreker de tette båndene mellom det britiske og norske kongehus. Kong Harald og dronning Sonja er nære venner av både dronning Elizabeth og prins Philip og prins Charles og hans Camilla, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

Tidligere på dagen ble det lekket private bilder fra Kate Middletons barndom, noe som fikk bryllupsfeberen i Storbritannia til å nå nye høyder.

Det ble tidligere meldt at det er sendt ut hele 1900 invitasjoner til bryllupsfeiringen i Englands hovedstad.

- Dette er et formiddagsbryllup som starter allerede kl. 11 lokal tid. Og det er kun til selve vielsen i Westminster Abbey at William og Kate har invitert hele 1900 gjester. Siden er 600 av disse invitert til lunsj på Buckingham Palace. Om kvelden igjen er det så smokingmiddag med dans for 300 gjester - det også på Buckingham Palace, fortalte Totland tidligere til Seher.no.

Ifølge Se og Hørs hoffekspert kommer det norske kongeparet til å være tilstede under samtlige arrangementer.

- Harald og Sonja vil nå representere den norske kongefamilien ved alle de tre arrangementene på bryllupsdagen 29. april, sier han.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå er alle invitert

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer