«Kongens elskerinne» brøt sammen etter «Skal vi danse»

Rampelyset ble for blendene for kong Carl Gustafs angivelige elskerinne.

<strong>BRØT SAMMEN:</strong> Dansepartner Tobias Karlsson måtte overtale Camilla Henemark til å innta parketten. Foto: STELLA PICTURES
BRØT SAMMEN: Dansepartner Tobias Karlsson måtte overtale Camilla Henemark til å innta parketten. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Army of Lovers»-stjernen Camilla Henemark (47) skapte store overskrifter, da hun i 2010 ble utpekt som svenskekongens elskerinne i skandaleboken «Den motvillige monarken».

- Jeg var kongens lekekamerat, innrømmet hun til Expressen.

Etter helgens sesongstart på Sveriges svar på «Skal vi danse», er hun igjen på alles lepper. Det som skulle være en udramatisk vals med dansepartneren Tobias Karlsson (34), endte ifølge Billedbladet med en voldsomt panikkanfall i kulissene.

Camilla nektet i første omgang å gå på scenen, men etter massiv overtalelse lykkes det i siste øyeblikk å få den gråtkvalte deltageren ut foran publikum og kameraer. Valsen gikk over all forventning, men i etterkant brøt hun sammen gråtende og ble kjørt vekk fra studio og den ventende pressen. Etter å ha fått summet seg, var hun imidlertid klar for fest sammen med de andre deltagerne.

Henemarks dansepartner, som hadde sitt svare strev med å få henne ut på dansegulvet, er også kjent for norske TV-seere. Han var partneren til Paradise Hotel-vertinne Triana Iglesias (29) da hun deltok i norske «Skal vi danse».

Dette er slett ikke det siste vi hører fra den barmfagre 47-åringen. Til høsten kommer Henemarks selvbiografi, og nok en gang må den svenske kongefamilien stålsette seg for skandaler:

- Det er klart kongen er et kapittel i livet mitt, sier hun til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skandale-elskerinnen kan bli «årets mor»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer