Kongens danske elskerinne fikk dekknavn

«Ingrid» fikk politibeskyttelse på statens regning.

PINLIG AVSLØRING: Juan Carlos og Corinna Sayn-Wittgenstein var elskere i mange år før spanske aviser avslørte forholdet etter den famøse elefantjakten i Afrika. Foto: NTB scanpix
PINLIG AVSLØRING: Juan Carlos og Corinna Sayn-Wittgenstein var elskere i mange år før spanske aviser avslørte forholdet etter den famøse elefantjakten i Afrika. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skandalen i det spanske kongehuset ruller videre. Nå har sjefen for den spanske etteretningstjenesten gått ut og uttalt seg om kong Juan Carlos elskerinne Corinna Sayn-Wittgenstein til avisen Vozpòpuli:

- Corinna er en tidsbombe, sier general Félix Sanz Roldán.

Kongens svigersønn står for tiden på tiltalebenken mistenkt for underslag av mange millioner euro. I rettsaken er det blitt lekket en rekke hemmelige e-poster mellom svigerønnen og kongens elskerinne Corinna.

Juan Carlos elskerinne er danskfødt, og nå rystes Spania av nok en skandale - elskerinnen skal ha fått beskytte av Guardia Civil i Spania - under dekknavnet «Ingrid», skriver danske Extra Bladet.

- Corinna ble beskyttet ved bruk av offentlige midler, forteller José Maria Benito i etterretningstjenesten CNI.

Corinna er datter av den danske SAS-direktøren Finn Bønning Larsen, og er på ny blitt tatt med buksene nede i Spania etter at hun fortalte at hun hadde utført «delikate oppgaver for staten» i et intervju med El Mundo.

Nylig gikk den spanske visestatsministeren ut i flere aviser og benektet dette.

Corinna bodde et steinkast fra kongens leilighet i Madrid, men har nå flyttet til Monaco.

LES MER: Prins Joachim uhelbredelig syk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer