Kongens bror innlagt på sykehus

Depresjon skal være årsaken.

PÅ SYKEHUS: Prins Laurent er innlagt på sykehus, og ifølge belgiske medier skyldes det psykiske problemer.  Foto: All Over Press
PÅ SYKEHUS: Prins Laurent er innlagt på sykehus, og ifølge belgiske medier skyldes det psykiske problemer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det belgiske kongehuset melder at kong Philippes bror, prins Laurent, ble innlagt på Saint-Luc universitetssykehus i Brussel tirsdag i forrige uke.

Det blir imidlertid ikke sagt noe om årsak fra kongehusets side, men belgiske medier skriver at han er lagt inn på psykiatrisk avdeling grunnet depresjon eller utmattelse.

- Prinsen og hans kone ønsker at deres privatliv blir respektert, sier en representant for kongehuset ifølge den belgiske avisen Le Soir.

Dette er i så fall ikke første gang prinsen har slitt med psykiske problemer. Ifølge Le Soir var han også innlagt for depresjon i 1999 - og ifølge avisens velinformerte kilder kom ikke innleggelsen i forrige uke som en overraskelse.

- På grunn av prinsens tilstand de siste ukene, har vi ventet på det, sier kilden til avisen.

Laurent er fortsatt på sykehuset, og hans kone prinsesse Claire har vært på besøk hos sin ektemann flere ganger. Hun vil imidlertid ikke svare på spørsmål angående Laurents tilstand.

Paret giftet seg i 2003, og har tre barn sammen. Prinsesse Louise (10), og tvillingene prins Nicolas og prins Aymeric (8).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer