Kongens barnebarn i skyteulykke

Den spanske prinsen Felipe Juan Froilan på sykehus etter dramatisk hendelse.

PÅ SYKEHUS: Spanskekongens barnebarn Prins Felipe Juan er innlagt på sykehus med skuddskader. Foto: © GTRESONLINE
PÅ SYKEHUS: Spanskekongens barnebarn Prins Felipe Juan er innlagt på sykehus med skuddskader. Foto: © GTRESONLINE Vis mer
SEOGHØR.NO: Spania rystes av nyheten om at prins Felipe Juan Froilan (13) er innlagt på et sykehus i Madrid med skuddskader, melder den spansk tv-kanalen Tele 5.
 
Den unge prinsen er sønn av prinsesse Elena og hennes fraskilte mann Jaime de Marichalar og kongeparets eldste barnebarn. Felipe Juan er nummer fem i arverekken til den spanske tronen.
 
Prinsen skjøt seg selv i høyrefoten med en jaktrifle under påskeferien hos sin far – og den alvorlige hendelsen blir beskrevet som et uhell. Ifølge spanske medier er skadene ikke alvorlige.
 
Ifølge spansk lovgivning må man være minst 14 år for å omgås skytevåpen under kontrollerte forhold. Etter skyteepisoden raser debatten i befolkningen om hvorvidt foreldrene bør holdes juridisk ansvarlige for lykken.
 
For spanskekongen Juan Carlos vekker skyteulykken vonde minner. 17 år gammel var han selv innbladet i en skyteepisode som endte med at hans bror døde av en skuddskade.
   
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Korrupsjonsskandale i kongehuset