LO GODT: Kong Harald og dronning Sonja storkoste seg i sola i Andebu og lo godt av komiker Nils Ingar Aadne, men også kongen selv benyttet anledningen til å slå av noen spøker i sin tale.  Foto: NTB scanpix
LO GODT: Kong Harald og dronning Sonja storkoste seg i sola i Andebu og lo godt av komiker Nils Ingar Aadne, men også kongen selv benyttet anledningen til å slå av noen spøker i sin tale. Foto: NTB scanpixVis mer

Kongen spøkte om egen hukommelse

Kong Harald innrømmer at alderen har sine ulemper.

ANDEBU (SEOGHØR.NO): I forbindelse med kongeparets fylkestur i Vestfold var det i dag duket for folkefest i Andebu. Og for å lede showet på torget, hadde kommunen fått bygdas egen komikersønn Nils Ingar Aadne til å stille opp.

Stand up-komikeren, som er kjent fra «Senkveld» på TV2, skulle først og fremst være konferansier. Men i kjent stil hadde han noen vitser på lur ...

Spesielt kong Harald (75) så ut til å sette stor pris på underholdningen, og lo godt da Aadne spøkte med bygdas størrelse.

- Bygda har vokst siden jeg bodde her. Spesielt siden fartsgrensen ble satt ned fra 50 til 40. Da tar det lengre tid for folk å kjøre igjennom, sa han.

Kongen kjente seg nok igjen i denne beskrivelsen. I sin egen tale viste han til nettopp det at Andebu tidligere bare har vært et sted Dronningen og han hadde kjørt igjennom. Men presiserte at de i dag var glade for å bli kjent med stedet.

Om Kongen ble inspirert av komiker Aadne vites ikke, men også han fikk folk til å le da han spøkte med sin egen alder fra scenen.

- Selvironi, litt sunn galskap og godt utviklet glemsomhet skal vissnok være godt for folkehelsa. I min alder kommer det sistnevnte for øvrig av seg selv, sa 75-åringen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marit på hemmelig ferie