Kongen robbet i natt

Mens det svenske kongeparet sov, brøt tyver seg inn på slottet.

RANET: Mens kong Carl Gustaf sov, ble sommerslottet hans utsatt for innbrudd natt til i dag. Foto: All Over Press
RANET: Mens kong Carl Gustaf sov, ble sommerslottet hans utsatt for innbrudd natt til i dag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Mens kong Carl Gustaf (66) og dronning Silvia (68) sov sin dypeste søvn på sommerslottet Solliden, slo frekke tyver til mot eiendommen natt til i dag.

- De er informert om hva som skjedde, og har fulgt politiets etterforskning i dag, sier hoffets informasjonssjef Bertil Ternert til Aftonbladet.

Tyvene fant neppe de største kronjuvelene, da innbruddet skjedde på kontoret til Koffetorpet som ligger på kongens eiendom. Men fant likevel flere objekter av interesse, blant annet en bil som sto utenfor.

Man skulle tro innbrudd ikke lot seg gjøre hos de kongelige, som til en hver tid passes på av sikkerhetsvakter. Men også her finnes det åpenbart smutthull for de utspekulerte.

- Dette ligger akkurat utenfor den bevoktede sonen, forklarer Ternet.

Innbruddet på cafèen, som drives på Kongens oppdrag, ble anmeldt til politiet i dag morges kl 08. Ikke lenge etter fant politiet den stjålne bilen ved Borghols slottsruin, men de leter fortsatt etter tyvene og resten av tyvgodset.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:    Undersøkte Maddes kjæreste i hemmelighet  Estelles første sommerferie  Kongen henges ut som horebukk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer