Kongen knuser Mette-Marit

Jobber over fire ganger så mye som kronprinsessen i året.

<strong>JOBBER MEST:</strong> Kong Harald er den mest hardtarbeidende i kongefamilien når det kommer det offisielle oppdrag. Foto: Stella Pictures
JOBBER MEST: Kong Harald er den mest hardtarbeidende i kongefamilien når det kommer det offisielle oppdrag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kong Harald (74) er den desidert mest aktive på jobbfronten av medlemmene i kongefamilien. I fjor hadde han hele 384 offisielle oppdrag på kalenderen, skriver VG.

Kronprinsesse Mette-Marit derimot, hadde kun 78 offisielle oppdrag i 2011. Kongen jobbet dermed over fire ganger som mye som sin svigerdatter i året som gikk.

- Min sønn og svigerdatter har fremdeles små barn. Jeg synes de skal få være foreldre litt lenger. De vil tidsnok få mye ansvar, uttalte kong Harald tidligere under et statsbesøk i Slovenia.


Kronprins Haakon hadde 179 offisielle oppdrag i fjor, mens dronning Sonja stilte opp på 141 arrangementer.

Kong Harald fyller 75 år 21. februar, en alder der de fleste for lengst har gått inn i en pensjonisttilværelse. Likevel har hans majestet ingen planer om å trappe ned arbeidet med det første.

- Så lenge jeg er i form til det, kommer jeg til å fortsette i jobben min, sa kongen under statsbesøket i Slovenia, og utdypet med sin karakteristiske sans for humor:

- Jeg har en avtale med barna mine om at de skal gi meg et hint den dagen de synes at jeg har blitt fullstendig sprø, uttalte kong Harald spøkefullt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer