Kongen inntar Petters designhotell

Kong Harald tilbake på Oslos østkant.

KASTER GLANS: Kong Harald besøker Grorud ungdomsråds årlige konferanse i slutten av mars. Foto: Stella Pictures
KASTER GLANS: Kong Harald besøker Grorud ungdomsråds årlige konferanse i slutten av mars. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kong Harald (75) besøker Grorud ungdomsråds årlige konferanse i slutten av mars – og konferansen er lagt til Petter Stordalens (49) nye designhotell «Hotel 33» på Økern.
 
– Det er veldig stort for oss at han kommer. Det viser at Kongehuset er engasjert i ungdom, og det vi driver med, sier leder i Grorud Ungdomsråd, Christopher Wiik, til lokalavisa Grorudalen.
 
Kongeparet har også tidligere gjestet Oslos østkant på offisielle oppdrag. Harald og Sonja (74) har gjort det til en tradisjon å avlegge en bydel i Oslo besøk på ettermiddagen 17. mai – og i 2006 var det Grorudalen som fikk storfint besøk.
 
Sonja og Harald ble nærmest hyllet som internasjonale popstjerner – og mennesker i alle aldre var møtt fram for å hylle kongeparet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbake på jobb etter tre uker

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer