SKADET I SKLIA:  Dronning Sonja kastet seg utfor i denne sklia på  The Mini Bottle Galleri  i Oslo. - Resultatet ble blodet fløt, forteller kjendiskokk Bent Stiansen. Dronning Sonja skadet seg på armen - men bestilte bare en cognac og vasket sårene før hu Foto: NTB scanpix
SKADET I SKLIA: Dronning Sonja kastet seg utfor i denne sklia på The Mini Bottle Galleri i Oslo. - Resultatet ble blodet fløt, forteller kjendiskokk Bent Stiansen. Dronning Sonja skadet seg på armen - men bestilte bare en cognac og vasket sårene før hu Foto: NTB scanpixVis mer

- Kongen himla med øynene

Dronning Sonja tok sklia på fest, helte cognac på skrubbsårene og fortsatte festen.

SEOGHØR.NO: Det gikk ikke helt som planlagt da dronning Sonja besøkte The Mini Bottle Galleri i Oslo i forbindelse med en fest.

Utestedet er eid av Sonjas venn Christian Ringnes, og under festen bestemte Sonja seg for å teste voksensklia - som går en etasje ned i lokalet. Det er kjendiskkokk Bent Stiansen som avslørte den kongelige fadesen i programmet «Sommer i P2»".

- Dronning Sonja er som alle vet en leken person. Og da hun så vår sklie ned til Ringnes-kjelleren, tok hun utfordringen og seilte ned. Kongen himla med øynene og tenkte dette går gærent. Ikledd en silkekjole av ypperste kvalitet, fikk hun en voldsom fart, fortalte Stiansen i NRK-programmet.

Dermed gikk ikke den kongelige sklieturen helt som planlagt. Dronningen fikk så stor fart at hun endte opp med hånden i veggen. Huden ble revet opp, og det kongelige blodet fløt. Men Sonja visste som alltid råd:

- Resultatet ble at dronningen klarte å skrape opp hele albuen mot den ru kjellerveggen, og blodet fløt. Hun bestilte et glass cognac, vasket skrubbsårene og fortsatte festen som om ingenting var hendt, fortalte Stiansen.

LES OGSÅ: Dronning Maxima fikk lusekofte