- Kongen bør abdisere

Dersom han visste at kameraten var i forhandlinger med mafiaen.

- BØR ABDISERE: Kommentator Peter Kadhammar kommer med sterke påstander i Aftonbladet, og råder kongen til å abdisere dersom han visste om forhandlingene med mafiaen. Foto: SCANPIX
- BØR ABDISERE: Kommentator Peter Kadhammar kommer med sterke påstander i Aftonbladet, og råder kongen til å abdisere dersom han visste om forhandlingene med mafiaen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at boken «Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken» i fjor ble sluppet, har det stormet rundt svenskekongen.

Den siste tiden har debatten rundt kongens deltagelse på fester hos gangsterlederen Milan Sevos vært i fokus. Der skal Carl Gustaf ha omgitt seg med nakne damer som hadde sex med hverandre. I tillegg skal gjester ved klubben åpenlyst ha brukt narkotika.

Det har blitt rapportert at kongens kamerat, Anders Lettström, skal ha forsøkt å kjøpe avslørende bilder av kongen av pornoklubbsangeren Mille Markovic. Det for at disse ikke skal komme ut i offentligheten. Med andre ord skal kongens venn ha forsøkt å betale mafiaen for å være stille.

Nå går kommentator i Aftonbladet, Peter Kadhammar, ut og råder kongen til å abdisere, dersom han visste om Lettströms affærer.

«Landet kan åpenbart leve med en statssjef som koser seg med kaffejenter, og går på strippeklubb i selskap med rike fjols, et uformelt hoff som består av «rich trash». Landet kan åpenbart også leve med en statssjef som omgir seg med mafiaen, selv om det er på kanten. Men landet kan ikke leve med en statssjef som gir sin passive eller aktive godkjenning til å betale millioner til mafiaen. Vi kan ikke ha en statssjef med såpass dårlig omdømme som stiller seg slik i sånne situasjoner.», skriver Kadhammar i sin spalte.

Den svenske kommentatoren er ikke nådig i sin omtale av kongen, og skriver at han har vanskeligheter med å formulere seg muntlig - noe som er svakt med tanke på at jobben hans er å representere.

«Man blir ille berørt når kongen holder tale. Vi synes synd på ham. Vi håper det fort skal ta slutt.»

Natt til lørdag kom det fram at det svenske hoff ønsker å se de avslørende bildene, og maner TV-kanalen TV4 til å legge alle kortene på bordet. Det ble tidligere kjent at kanalen fikk se bildene.

- For den allmenne interessen hadde det vært bra om TV4 viser fram hva det er som gjelder, sier informasjonssjef ved hoffet, Bertil Ternert, ifølge Expressen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her får TV-kanalen se nakenbildene


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer