Kongen besøker flomofre

- Det er jo kjempeflott at han kommer til oss!

DRAR TIL MIDT-NORGE: I forrige uke fikk ordføreren i Holtålen et hyggelig brev fra Slottet – som bekreftet at kong Harald (75) kommer på besøk 30. april i år. Foto: Stella Pictures
DRAR TIL MIDT-NORGE: I forrige uke fikk ordføreren i Holtålen et hyggelig brev fra Slottet – som bekreftet at kong Harald (75) kommer på besøk 30. april i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor høst ble Holtålen utenfor Trondheim hard rammet av flom. Store nedbørsmengder førte til at elva Gaula gikk over sine bredder, og det ble store materielle skader på hus, veier og broer.

Daværende ordfører informerte Slottet om de store skadene, og påfølgende ordfører Jan Håvard Refsethås fulgte opp med en formell invitasjon til folkekongen.

I forrige uke fikk ordføreren et hyggelig brev fra Slottet – som bekreftet at kong Harald (75) kommer på besøk 30. april i år.

Nå er kommunen i full sving med forberedelsene til kongemøtet – og Harald har nok allerede funnet frem Viking-støvlene.

- Det er jo kjempeflott at han kommer til oss! Det var han selv som fortalte at han ville ta seg en tur i fjor, men på grunn av en travel hverdag lot det seg ikke gjøre før nå, forteller ordføreren til Se og Hør.

- Han er jo opptatt med 75-årsfeiring dette året, så vi setter stor pris på at han kommer.

Ordføreren lover å vise fram kommunen fra sin beste side:

- Vi vil vise fram kommunen slik den er. Mye av skadene er rettet opp, men det er fortsatt mye å gjøre. Kongen vil også få hilse på de som ble berørt, forsikrer Jan Håvard Refsethås.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kongefamilien rørt til tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer