Kongen av Skaugum

Den ekte kongen var ikke tilstede da Marius fylte 15 år.

STORE MARIUS: Mette-Marits eldste sønn er blitt en skikkelig kjekkas. Tør vi tippe at han setter mange tenåringshjerter i brann? Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STORE MARIUS: Mette-Marits eldste sønn er blitt en skikkelig kjekkas. Tør vi tippe at han setter mange tenåringshjerter i brann? Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bilder fra bursdagsankomsten nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag fylte kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn, Marius Høiby Borg, 15 år. Tradisjonen tro i kongelige kretser, ble fødselsdagen feiret med brask og bram. Det gikk skytteltrafikk opp til Skaugum med gjester som ville gjøre stas på «lille Marius» som slett ikke er en liten gutt lenger, men utviklet seg til å bli en flott ung herremann.

Han sies å være en kjekk og godt likt gutt på skolen, og når han deltar i offisielle sammenhenger er han en omtenksom og omsorgsfull storebror for prinsesse Ingrid Alexandra (7) og prins Sverre Magnus (6).

Marius' pappa Morten Borg (43) og hans kone Celine Maktabi-Borg (33) med barn var selvskrevene gjester. Det samme var hans foreldre og søsken. Familien Borg og kronprinsfamilien har et nært og tett forhold, og møtes alltid ved slike anledninger.

Selv i kongefamilien er det utviklet seg en moderne storfamilie med mine, dine og våre barn – og de takler det på en forbilledelig måte. Alt for barnas beste.

De som imidlertid glimret med sitt fravær var kong Harald (74) og dronning Sonja (74), eller «Beste-Harald» og «Beste-Sonja» som Marius kaller dem. Kongeparet var forhindret fra å feire familiens tenåring, da de allerede var dratt til Danmark for festlighetene i forbindelse med Dronning Margrethes (71) 40 år på tronen.

Hit dro også mamma Mette-Marit (38) og stepappa Haakon (38), men de ventet til søndag og ble kun med på siste del av programmet i København. Kanskje nettopp fordi de ville være hjemme og feire den eldste skatten i søskenflokken på Skaugum?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fiklet med mobilen på kongelig gudstjeneste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer