Kongen: - Tenker på familiene

Sendte ut kondolansebudskap fredag.

I SORG: Kong Harald sørger over de drepte gislene i Algerie. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum
I SORG: Kong Harald sørger over de drepte gislene i Algerie. Foto: Se og Hør, Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:Statoil bekreftet fredag på sine hjemmesider at to ansatte i selskapet er døde. De to er Tore Bech (58) og Thomas Snekkevik (35).

Kong Harald (75) har sendt ut kondolansebudskap etter at dødsfallene ble kjent.

Nå har vi med sorg fått bekreftet at også norske liv har gått tapt i gisselaksjonen i Algerie. Vi føler med pårørende og kolleger. Samtidig tenker vi på familiene som fortsatt lever med den fryktelige uvissheten.

Tre nordmenn er fortsatt savnet etter gisselaksjonen i Algerie.

Sist uke sendte Hans Majestet Kongen ut følgende budskap i anledning terroraksjonen:
 
- Vi har fulgt situasjonen til gislene i Algerie med bekymring og uro. Våre tanker er hos dem som fortsatt lever i nagende uvisshet, både pårørende og kolleger i Statoil, sa Kongen i uttalelsen som ble publisert på Slottets egne nettsider kongehuset.no.

- Vi føler sorg over drepte gisler fra mange land og samtidig lettelse over våre egne og andre som har kommet trygt hjem, avslutter kong Harald.

Hele kongefamilien er berørt av terroraksjonen. Mandag denne uken besøkte dronning Sonja og kronprins Haakon pårørendesenteret ved Scandic Airport Hotel i Bergen.

LES OGSÅ: Kongen får ny grus for 70 millioner


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer