Hertuginne Meghan:

Kongelige eksperter: - Skaper furore

Det er knyttet stor spenning til det kommende Meghan og Harry-intervjuet.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer
Publisert

Når man ikke ønsker offentlig oppmerksomhet og alles øyne rettet mot seg, er det kanskje rart at man velger å stille til et omfattende intervju som dekkes av presse verden over.

Sånn er det for hertuginne Meghan (39), som giftet seg inn i den britiske kongefamilien da hun ga sitt «ja» til prins Harry (36) i 2018.

Paret valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter i fjor til fordel for et langt mer privat liv. Det kan de imidlertid se langt etter foreløpig, da interessen rundt dem tidvis har vært villere enn tidligere.

Søndag skal paret gi sitt første store intervju til Oprah Winfrey, hvor det er ventet at vi vil få svar på mange spørsmål. Se og Hør har tidligere skrevet om detaljer som har lekket fra intervjuet.

Stadig kommer det opplysninger om hva vi kan vente oss, men hvorfor velger duoen, da spesielt Meghan, å stille til et slikt intervju, hvis hun innerst inne vil leve et liv i fred og ro?

- Et paradoks

Se og Hør har vært i kontakt med en rekke kongelige eksperter som uttaler seg om nettopp dette.

- Det er uten tvil et paradoks at Meghan på den ene siden flykter fra offentlighetens oppmerksomhet, men samtidig skaper furore med det kommende intervjuet, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.