Arthur Chatto:

Kongelige Arthur vekker stor oppmerksomhet

Blir omtalt som den nye kongelige hjerteknuseren.

NY KONGELIG YNDLING: 19 år gamle Arthur Chatto, tremenningen til prins Harry og William har fått stor oppmerksomhet de siste dagene etter at flere er blitt gjort oppmerksomme på bildene av ham i bar overkropp. Foto: skjermdump/Instagram
NY KONGELIG YNDLING: 19 år gamle Arthur Chatto, tremenningen til prins Harry og William har fått stor oppmerksomhet de siste dagene etter at flere er blitt gjort oppmerksomme på bildene av ham i bar overkropp. Foto: skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotografier i bar overkropp er sjeldent noe man forbinder med medlemmer av kongefamiliene, og det er kanskje derfor 19 år gamle Arthur Chatto tar nettet med storm.

Den kongelige 19-åringen har allerede blitt omtalt som en hjerteknuser av en rekke amerikanske medier, og det kan se ut til at Storbritannia har fått seg en ny kongelig yndling.

Ifølge News.com.au er det ikke første gang folk har bitt seg merke i den unge kjekkasen. I bryllupet til hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) var det nemlig flere tv-seere som rettet oppmerksomheten mot Arthurs tilstedeværelse i bryllupet samt hans kjekke utseende.

Arthur delte selv et bilde fra det storslåtte bryllupet som fant sted 19. mai.

Komplimentene strømmer inn

19-åringen er barnebarnet til avdøde prinsesse Margaret, dronning Elizabeths søster (92), og sønnen til Lady Sarah Chatto (54) og Daniel Chatto (61).

Ifølge nettstedet studerer Arthur visstnok kunsthistorie ved universitetet i Edinburgh, og han ser ut til å ha en aktiv livsstil med trening, reise og naturopplevelser.

19-åringen deler titt og ofte bilder fra hverdagen sin med de 95 000 følgerne sine på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

Did you know I like the gym?

Et innlegg delt av Arthur Chatto (@artchatto)

Det er det siste bildet, som viser Arthur i bar overkropp, som har vakt stor oppsikt blant følgerne og den amerikanske pressen. I kommentarfeltet strømmer det inn med komplimenter om barnebarnet til prinsesse Margarets utseende.

Se dette innlegget på Instagram

Trekking in the Scottish highlands

Et innlegg delt av Arthur Chatto (@artchatto)

- Hvis du ikke var så langt unna meg ville jeg gitt deg t skjorten min og telefonnummeret mitt, kommenterte en av følgerne.

- Gift deg med meg, værsåsnill, kommenterte en annen.

- For en mann!, kommenterte en tredje.

Kjæreste med medstudent

Arthur er nummer 25 i rekken til den britiske tronen, og selv om han foreløpig ikke har noen kongelig tittel, ifølge nettstedet, er det forventet at han skal motta en senere i år.

19-åringen var først elev ved Westminster Chatedral Choir, før han fulgte i fotsporene til sine tremenninger, prins Harry og prins William, til det berømte Eton College. Arthur ble uteksaminert fra Eton i sommer, og går nå på universitetet i Edinburgh sammen med storebroren Samuel (22).

Dessverre for flere håpefulle fans, er Chatto, ifølge Daily Mail i et forhold med medstudent Lizzy Friend. 19-åringen skal ha bekreftet forholdet med Friend på Instagram i september, ifølge nettstedet.

Turbulente ungdomsår

I ulikhet med prins Harry, som hadde noen relativt turbulente ungdomsår, kan det se ut til at 19 år gamle Arthur er mer opptatt av en sunn livsstil.

Prins Harry på sin side har i løpet av sitt 34 år lange liv forårsaket den ene skandalen etter den andre.

Før bryllupet til Meghan Markle og prins Harry kom det ut en avslørende bok om britenes gifteklare favorittprins. En bok som prins Harry selv har bidratt til.

Forfatteren Angela Levin kjenner prinsen godt igjennom mange år som journalist, og har hatt mange samtaler med Harry på Buckingham Palace.

- Et av poengene han ville få frem, var hvor sterkt han ønsket å være noe annet enn prins Harry, skrev Angela i «Harry – en biografi om prinsen».

Prins Harry tror at han ville hatt et mye bedre liv, dersom han ikke hadde mistet moren sin i 1997.

TRYGT: Selv om en skilsmisse og morens dødsfall skulle prege Harry like før tenårene, hadde han en trygg og tidvis skjermet oppvekst. Her er han, William og Diana fotografert på Mallorca i 1987. Foto: AP Photo/John Redman, NTB scanpix
TRYGT: Selv om en skilsmisse og morens dødsfall skulle prege Harry like før tenårene, hadde han en trygg og tidvis skjermet oppvekst. Her er han, William og Diana fotografert på Mallorca i 1987. Foto: AP Photo/John Redman, NTB scanpix Vis mer

- Da forandret han seg fra å være en bedårende og skøyeraktig gutt, til en egenrådig og impulsiv unggutt som sjelden leverte leksene sine i tide, drakk og røyket for mye - og hang sammen med litt for mange upassende jenter, fortalte Angela.

Testet narkotika

Prinsesse Diana så tidlig at det var forskjell på guttene hennes. «Harry er den rampete, akkurat som meg», sa hun stolt ifølge boken.

Denne rampete holdningen gjorde ham glad i å teste grenser, og han drakk seg full allerede som tolvåring. Etter hvert ble han med i en gjeng av utagerende, ville og velstående ungdommer, som ikke syntes at alkohol var nok.

Da prinsen var 16 år gammel, oppdaget pappa Charles at han eksperimenterte med narkotika.

UTAGERENDE: Det har vært mange skandaler i prinsens liv. Se og Hør har latt deg følge med. De siste årene er villbassen som forvandlet. Nå er Harry blitt voksen! Foto: Faksimile / Se og Hør
UTAGERENDE: Det har vært mange skandaler i prinsens liv. Se og Hør har latt deg følge med. De siste årene er villbassen som forvandlet. Nå er Harry blitt voksen! Foto: Faksimile / Se og Hør Vis mer
STORE OVERSKRIFTER: Prins Harry har skapt flere overskrifter opp gjennom årene med sin utagerende livsstil. Her i Se og Hør i 2007. Foto: Faksimile / Se og Hør
STORE OVERSKRIFTER: Prins Harry har skapt flere overskrifter opp gjennom årene med sin utagerende livsstil. Her i Se og Hør i 2007. Foto: Faksimile / Se og Hør Vis mer

- Faren kunne funnet det ut før, hvis de kongelige livvaktene som fulgte Harry hadde fortalt det de så. Men de argumenterte for at deres ansvar var å passe på ham, ikke ha noen foreldrerolle, skrev Angela i «Harry - en biografi om prinsen».

Charles tok grep, og lot Harry få møte en tidligere heroinmisbruker. Det var et møte som skremte.

- Dette er en alvorlig sak, som ble løst innad i familien. Den ligger nå bak oss og er avsluttet, sa Charles da misbruket ble kjent i pressen.

LES OGSÅ: Meghans strenge krav til prins Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer