Kongelig storinnrykk

I løpet av noen ettermiddagstimer i dag vil storparten av Europas kongelige storfamilie gjøre sitt inntog i vinterkalde Oslo.

KALD VELKOMST: Snøen lavet ned da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary kom til Oslo. Foto: SCANPIX
KALD VELKOMST: Snøen lavet ned da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary kom til Oslo. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BARNAS GAVETIPS: Se vår bildespesial og les hva folket ville gitt Kongen i fødselsdagpresang!


SEHER.NO: Utenfor VIP-huset på Gardermoen vil den røde løper ligge fast i ettermiddagstimene i dag. Fra ca kl 1400 og frem til kl 16.30 vil nemlig storparten av de utenlandske kongelige gjestene til den storslåtte feiringen i helgen gjøre sin ankomst.

 Først ut var de danske gjestene - med prins Henrik i spissen. Vel en time senere fulgte Sveriges kongepar og - ikke minst deres to vakre døtre kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine, som kommer med hver sitt fly.

Siden gikk det slag i slag med gjester fra Nederland og Luxembourg, Storbritannia og Monaco. Fra Spania kommer gjestene i to puljer. Prinsesse Cristina og hennes ektemann kommer i ettermiddag, mens kong Juan Carlos og dronning Sofia ikke kommer før i kveld - og deltar kun ved den private middagen på Skaugum.

Alle de kongelige gjestene er innlosjert på Slottet, Skaugum og på Kongsseteren, mens presidentparene fra Island og Finland bor på Hotel Continental, der sikkerhetsoppbudet var stort allerede fra morgenen i dag.

Seher.no kommer med mer stoff om gjestene etter hvert som de ankommer...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer