Kongelig hytte-kalas

Mange av Europas kongelige er inviterte til dronning Sonjas bursdag.

INVITERT: Vakre prinsesse Madeleine. Foto: All Over
INVITERT: Vakre prinsesse Madeleine. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dronning Elizabeth, kong Juan Carlos, dronning Margrethe, prins Charles og prinsesse Madeleine er bare noen av gjestene som vil komme til Tjøme når vår egen dronning Sonja fyller 70 år den 4. juli neste år.

SE HER: Kongsgården blir forsinket!

Dette skriver Tønsbergs blad i dag.

Ifølge informasjonsrådgiver ved Slottet, Svend Gjeruldsen, har gjestene fra Europas kongehus blitt invitert på en sjøreise med kongeskipet "Norge" på en ferd fra oljebyen Stavanger og oppover kysten - med vakre Mågerø som mål den 7. juli.

Kongefamiliens landsted gjennomgår for tiden en omfattende rehabilitering. Arbeidet skal være ferdig i god tid før de kongelige inntar stedet til sommeren, melder avisa.

SE BILDENE: Kronprins Haakons bursdag på Mågerø!

Det har vært mye fokus på de kongeliges sikkerhet når de oppholder seg på Mågerø - ikke minst etter at uvedkommende for noen år siden kom seg inn på eiendommen og blant annet knuste ruter!

LES OGSÅ: Slik blir Haralds feiring!

Kongefamilien har sin egen eskorte til stede når de oppholder seg på hytta, men det er det lokale politiet  i samarbeid med militæret som står for vaktholdet ellers, skriver Tønsbergs blad.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer