Prins Edward og grevinne Sophie:

Kongelig flydrama

Prinseparets flytur tok en uventet vending.

PÅ TUR: Prins Edward og grevinne Sophie på Gibraltar. Veien dit ble ikke som planlagt for det kongelige paret. Foto: Tim Rooke / Shutterstock / NTB
PÅ TUR: Prins Edward og grevinne Sophie på Gibraltar. Veien dit ble ikke som planlagt for det kongelige paret. Foto: Tim Rooke / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Feiringen av dronningen Elizabeths (96) 70 år på tronen er på ingen måte ved veis ende. I disse dager fortsettes nemlig feiringen av monarken i Storbritannia, men også utenfor de britiske grensene.

Dronningens sønn, prins Edward (58), og hans kone, grevinne Sophie (57), skulle nemlig fly til Gibraltar tirsdag morgen, men turen tok en drastisk vending.

STJELER SHOWET: Prins Louis stjeler oppmerksomheten på balkongen. Vis mer

Nødlanding

Ifølge blant andre Daily Mail fløy prinseparet med British Airways, men kom ikke lengre enn til nord i Frankrike før flyet måtte vende om og nødlande på Heathrow i London.

GBC News har også bekreftet det kongelige flydramaet på Twitter.

«British Airways' pressekontor forteller til GBC at pilotene på fly 490 har besluttet for sikkerhets skyld å returnere til Heathrow på grunn av en mindre teknisk feil».

Videre kom det frem at flyet, hvor de kongelige befant seg, landet normalt, og at det skulle bli satt inn nytt fly.

LES OGSÅ: Bryter «regel»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer