<strong>DÅPSKOLLISJON:</strong>«Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Maries datter døbes søndag den 20. maj 2012 kl. 17.00 i Møgeltønder Kirke», skriver det danske hoffet i en pressemelding. Det passer dårlig for svenskene. Som hadde planer om å d
DÅPSKOLLISJON:«Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Maries datter døbes søndag den 20. maj 2012 kl. 17.00 i Møgeltønder Kirke», skriver det danske hoffet i en pressemelding. Det passer dårlig for svenskene. Som hadde planer om å d Vis mer

Kongelig dåpshodepine

Etter de Se og Hør erfarer jobbes det nå på spreng for å finne en ny dato til prinsesse Estelles dåp i Stockholm.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det ligger an til tidenes hodepine for Europas kongelige helgen etter 17. mai. Og vi snakker ikke om bakrus etter Norges nasjonalfeiring.

Svenske hoffeksperter har lenge holdt en knapp på at kronprinsesse Victorias (34) datter skal døpes helgen etter Norges nasjonalfeiring. Det har nærmest vært en «offentlig hemmelighet» i mediekretser at prinsesse Estelle skal døpes nettopp da.

- Det kommer til å komme rundt 700 gjester til dåpen, og de viktigste kongelige i Europa er selvskrevne gjester, som Danmarks og Norges kronprinspar og regentpar. Jeg regner med at dåpen finner sted i slutten av uke 20, har Expressens kongeekspert Johan Lindwall sagt til Se og Hør.

Fredag offentliggjorde Danmark overraskende at prins Joachim (42) og prinsesse Maries (36) datter skal døpes nettopp den helgen.


«Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Maries datter døbes søndag den 20. maj 2012 kl. 17.00 i Møgeltønder Kirke», skrev det danske hoffet i en pressemelding.

Ettersom kronprins Haakon (38), kronprinsesse Mette-Marit (38) og kronprins Frederik (43) alle skal være faddere for Sveriges arveprinsesse Estelle, kan det bli meget glissent med kongelige på kirkebenkene i nabolandet Danmark. Et alternativ er at kongehusene sender andre kongelige, som prinsesse Märtha (40) eller prinsesse Astrid (80), for å representere Norge.

Etter de Se og Hør erfarer jobbes det nå på spreng for å finne en ny dato til prinsesse Estelles dåp i Stockholm.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse skal bekrefte at babyen ikke er byttet ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer