Louis og Marie Ducruet:

Kongelig babylykke

Gladnyhet for fyrstedømmet i Monaco.

BLIR FORELDRE: Louis og Marie Ducruet venter sitt første barn sammen. Foto: Skjermbilde fra Instagram
BLIR FORELDRE: Louis og Marie Ducruet venter sitt første barn sammen. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De seneste årene har vært tøffe for fyrst Albert (64) og fyrstinne Charlene (44) av Monaco. Ekteparet har skapt en rekke overskrifter som følge av at fyrstinnen har vært inn og ut av sykehus.

Sykehusoppholdene har ført til at fyrstinne Charlene har vært nødt til å tilbringe lange perioder i Sør-Afrika, og hun har dermed vært mye borte fra ektemannen og de to barna.

Nå har hun imidlertid vært hjemme i Monaco en stund, og denne uken ble det gjort kjent at familien har mottatt litt ekstra gledelige nyheter.

ARVEREKKE: Leah Isadora Behn er aktuell i «Powerwomen» hvor hun snakker åpent om sitt forhold til den kongelige arverekken. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Baby på vei

Kongefamilien utvides når søsteren til fyrst Albert, prinsesse Stéphanie (57), nå blir bestemor.

Det er Stéphanies sønn, Louis Ducruet (29) som venter sitt aller første barn sammen med kona Marie Ducruet.

Ifølge Svensk Dam kommer barnet til å tilhøre den kongelige storfamilien i Monaco, men vil ikke få noen tittel.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, er blant de som har fått med seg den hyggelige nyheten.

- Louis Ducruet og kona Marie venter sitt første barn, og det er åpenbart stor lykke i familien. Begge søstrene til Louise, Pauline og Camille, var raske med å kommentere gladnyheten på Instagram, sier Vagle til Se og Hør og legger til:

- Den vordende barnefaren er nevøen til fyrst Albert, og sønnen til Alberts yngste søster prinsesse Stéphanie. «Skandaleprinsessen», som hun ofte har blitt kalt, blir dermed bestemor for aller første gang!

SVARER: 8. november ble det kjent at prinsesse Märtha Louise ikke lenger skal representere kongehuset. Dette sier hun om avgjørelsen. Video: Instagram Vis mer

Vokste opp i sirkusmiljø

Den kommende bestemoren skal ifølge kongehuseksperten ha et godt forhold til barna.

- Stephanie fikk Louis og datteren Pauline med livvakten sin. Hun har visstnok et svært tett forhold til disse to, samt yngstedatteren. Stephanie har selv sagt at barna betyr alt, og at hun er en løvemamma. Og nå gleder hun seg garantert til utvidelse av flokken i form av et barnebarn! sier Vagle.

Kongehuseksperten kan også gi et lite innblikk i hvordan den kommende barnefaren selv har vokst opp.

- Selv lot prinsessen barna sine vokse opp i sirkusmiljøet, noe hun mener har gjort dem godt. Det er i hvert fall en stor kontrast til palasset hun selv vokste opp i med sine søsken Caroline og Albert, mor fyrstinne Grace og far fyrst Rainier! Lite tyder dog på at den kommende babyen skal leve et omflakkende sirkusliv.

EKSKLUSIVT: Leah Behn er og hennes mor, Prinsesse Märtha Louise, har vært i Paris for å kjøpe kjole til «Le Bal des Debutants». Reporter: Nora Skavhaug. Bilder: Le bal/Olivier Borde/Bestimage, Getty Images, All over, NTB, @lebal.paris/Instagram. Video: «Powerwomen Norge» - Viaplay. Vis mer

- Et eventyr

Babynyheten har blitt annonsert på Instagram av de kommende foreldrene, der de poserer sammen med sin firbente venn.

Hunden har for anledningen fått et antrekk det står «kommende storebror» på. Bildet deles sammen med teksten «et eventyr er i ferd med å begynne».

Det er ingen tvil om at mange gleder seg over nyheten, innlegget har allerede fått nærmere 5000 likerklikk, og nesten 500 kommentarer.

LES OGSÅ: Spesiell detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer