Pierre Casiraghi og Beatrice Borromeo foreldre for andre gang:

Kongelig babylykke fem uker før termin

Pierre Casiraghi (30) og Beatrice Borromeo (32) skal ha blitt foreldre.

BLE FORELDRE: Pierre og Beatrice ønsket sitt andre barn velkommen tidligere denne uken, ifølge flere kilder. Foto: NTB scanpix
BLE FORELDRE: Pierre og Beatrice ønsket sitt andre barn velkommen tidligere denne uken, ifølge flere kilder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I starten av mars 2017 kom den gledelige nyheten om at Pierre Casiraghi (30) og kona, Beatrice Borromeo (32), hadde blitt foreldre for første gang.

Den lille gutten, Stefano Ercole Carlo (1), kom til verden om lag halvannet år etter at Pierre og Beatrice giftet seg i La Maggiore i Italia. Så, under ett år etter at deres førstefødte så dagens lys, ble det klart at paret ventet barn på nytt.

Nå skal den lille skatten ha kommet i havn, ifølge en rekke kilder. Og det fem uker for tidlig.

- Født

Det er den italienske nettsiden Gossip som omtaler saken. De skriver at barnet ble født enten den 15. eller 16. april, noe som altså er fem uker før egentlig termin.

Det er ikke kjent om den nyfødte er en gutt eller jente, men paret skal angivelig kose seg med familieforøkelsen.

Noe navn har eller ikke vært diskutert foreløpig til den nyfødte, uavhengig av kjønn. Barnet er prinsesse Carolines femte barnebarn.

BLE FORELDRE:Under ett år etter at Beatrice Borromeo og Pierre Casiraghi ble foreldre for første gang, ble det kjent at paret venter barn på nytt. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BLE FORELDRE:Under ett år etter at Beatrice Borromeo og Pierre Casiraghi ble foreldre for første gang, ble det kjent at paret venter barn på nytt. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Under den 64. årlige Bal de la Rose i midten av mars, dukket paret opp - og det var ingen tvil om at de snart blir foreldre igjen. Ikledd en svart kjole, strålte prinsesse Carolines svigerdatter.

Magen med den kommende babyen i var også godt synlig. Ektemannen matchet sin gravide kone i en svart smoking. Sammen poserte de på bilder, og så veldig forelskede ut da de vandret inn på ballet - arm i arm.

SØTE: Pierre er nummer syv i Monacos arverekke, og hans barn blir derfor trolig ikke å se på tronen. Han er likevel en høyt respektert del av fyrstehuset. Foto: NTB scanpix
SØTE: Pierre er nummer syv i Monacos arverekke, og hans barn blir derfor trolig ikke å se på tronen. Han er likevel en høyt respektert del av fyrstehuset. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kjolen hadde Beatrice stylet med et diamantkjede og lange øreringer.

På ballet kunne for øvrig Pierres søster, Charlotte, bekrefte at hun nå er forlovet.

Feiret jul i alpene

I julen kunne Pierre, Beatrice og lille Stefano imidlertid kose seg sammen i alpelandsbyen St. Moritz i Sveits, der det ligger et luksuriøst alpinanlegg. Det skrev Hello! Magazine tidligere i år.

Da sønnen Stefano ble født i slutten av februar 2017, tok det et par dager før nyheten ble offentlig kjent.

Ifølge People var det søsteren til Beatrice som først hintet om nyheten, den 1. mars i fjor. Da publiserte hun nemlig et bilde på Instagram med teksten «28/2/2017 er en ny dag i min families kalender.»

Oppkalt etter avdød far

Pierre Casiraghi er sønn av prinsesse Caroline av Hannover (60), tidligere Caroline av Monaco, og hennes andre ektemann, Stefano Casiraghi.

Da Pierre og kona ble foreldre sammen for første gang, valgte de å kalle opp sønnen etter faren til Pierre.

BESTEMOR: Beatrice Borromeo og sønnen Stefano sammen med sviger-/ bestemor prinsesse Caroline på en båt sommeren 2017. Foto: Splash News/ NTB scanpix
BESTEMOR: Beatrice Borromeo og sønnen Stefano sammen med sviger-/ bestemor prinsesse Caroline på en båt sommeren 2017. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Stefano Casiraghi, som var italiener, døde nemlig i en tragisk ulykke under et båtrace utenfor Monacos kyst i oktober 1990. Han ble bare 30 år gammel.

Yngstesønnen Pierre var knappe tre år gammel da dødsulykken inntraff. De andre barna til Stefano, Andrea (33) og Charlotte Casiraghi (31), fikk heller ikke vokse opp med faren i livet sitt.

«Baby-boom» i Monaco

De siste årene har det vært mye babylykke i Monaco.

Prinsesse Carolines yngre bror, fyrst Albert av Monaco (59), fikk tvillingene prins Jacques og prinsesse Gabriella (3) med kona, fyrstinne Charlène av Monaco (39) før jul i 2014.

De to tvillingene har sjarmert folket i Monaco ved en rekke anledninger etter at de kom til verden, og de har vekket begeistring med blant annet søte julehilsener og ved offisielle arrangementer.

Storebroren til Pierre Casiraghi, Andrea, og hans kone Tatiana Santo Domingo (34) er også blitt foreldre til to barn de siste årene.

Sønnen Alexandre Andrea Stefano Casiraghi (4) ble født i London i mars 2013, mens datteren India Casiraghi (2) kom til verden i samme by drøyt to år senere.

«It»-jenta Charlotte Casiraghi (31), prinsesse Carolines eneste datter, har også rukket å bli mamma.

Én uke før julaften i 2013 ble sønnen hennes, Raphaël (4), født i Monaco.

Barnefaren er den fransk-marokkanske komikeren og skuespilleren Gad Elmaleh (46), som var sammen med Charlotte fra 2011 til 2015.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte at de må være gærne som spør meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer