Zara og Mike Tindall:

Kongelig babylykke etter spontanaborten

Ble foreldre til en liten jente.

TOBARNSFORELDRE: Mandag kunne ekteparet Zara Tindall og Mike Tindall glede seg over å bli foreldre for andre gang, til en liten jente. Her er de avbildet i prins Harry og Meghans bryllup for én måned siden. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSFORELDRE: Mandag kunne ekteparet Zara Tindall og Mike Tindall glede seg over å bli foreldre for andre gang, til en liten jente. Her er de avbildet i prins Harry og Meghans bryllup for én måned siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar kom den gledelige nyheten om at Zara Tindall (37), dronning Elizabeth sitt barnebarn, og ektemannen Mike Tindall (39), ventet sitt andre barn sammen.

Ifølge Sky News skal duoen ha blitt foreldre til en liten jente mandag.

I en pressemelding skriver Buckingham Palace at alt er bra med både mor og barn.

- Mrs. Michael Tindall fødte en liten jente 18. juni. Mr. Tindall var til stede under fødselen, skriver det kongelige slott på Twitter.

Videre står det at resten av den kongelige slekten er informert, og er glade for nyheten.

Dette er parets andre barn, og det syvende oldebarnet til den britiske dronningen. Fra før av har duoen datteren Mia Grace (4).

Spontanaborterte

Den gledelige nyheten om at Zara og Mike ventet sitt andre barn, kom omtrent ett år etter at paret opplevde en spontanabort.

Nyheten om spontanaborten kom kun en drøy måned etter at paret hadde annonsert at de skulle bli foreldre for annen gang, ifølge People.

Zara Tindall er datter av prinsesse Anne (67), dronning Elizabeth og prins Philips (96) eneste datter, og den engelske offiseren og OL-rytteren Mark Phillips (69).

Ifølge The Telegraph droppet Zara og Mike den tradisjonelle julefeiringen med kongefamilien på Sandringham i Norfolk, til fordel for en ferie i Australia. Der ble de fotografert sammen i Sydney, hvor kulen på Zaras mage var godt synlig.

Fortalte om sorgen

Da den triste nyheten om Zara Tindalls spontanabort ble kjent julen 2016, ba familien om at pressen skulle respektere privatlivet deres i den tunge tiden.

I et intervju med The Sunday Times i mai 2017, valgte Mike Tindall imidlertid å snakke ut om perioden etter spontanaborten.

Der trakk han blant annet frem at datteren Mia hadde vært et avgjørende lyspunkt for ham og kona midt oppi tragedien:

SOLSTRÅLE: Mike og Zara Tindall fotografert sammen med datteren Mia Grace i mai 2016. Foto: Steve Parsons/PA via AP/ NTB scanpix
SOLSTRÅLE: Mike og Zara Tindall fotografert sammen med datteren Mia Grace i mai 2016. Foto: Steve Parsons/PA via AP/ NTB scanpix Vis mer

- Vår velsignelse har vært Mia. Uansett hvor nedfor vi føler oss, så kommer hun løpende opp i ansiktene på oss.

I samme intervju fortalte han at paret også innså at de ikke var alene om å miste et ufødt barn.

- En ting man lærer, er hvor mange andre folk som er nødt til å gå gjennom det samme, sa Mike Tindall i avisintervjuet, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: - Det kunne det gått så utrolig mye verre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer