Zara og Mike Tindall:

Kongelig babylykke etter spontanaborten

Ble foreldre til en liten jente.

TOBARNSFORELDRE: Mandag kunne ekteparet Zara Tindall og Mike Tindall glede seg over å bli foreldre for andre gang, til en liten jente. Her er de avbildet i prins Harry og Meghans bryllup for én måned siden. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSFORELDRE: Mandag kunne ekteparet Zara Tindall og Mike Tindall glede seg over å bli foreldre for andre gang, til en liten jente. Her er de avbildet i prins Harry og Meghans bryllup for én måned siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar kom den gledelige nyheten om at Zara Tindall (37), dronning Elizabeth sitt barnebarn, og ektemannen Mike Tindall (39), ventet sitt andre barn sammen.

Ifølge Sky News skal duoen ha blitt foreldre til en liten jente mandag.

I en pressemelding skriver Buckingham Palace at alt er bra med både mor og barn.

- Mrs. Michael Tindall fødte en liten jente 18. juni. Mr. Tindall var til stede under fødselen, skriver det kongelige slott på Twitter.

Videre står det at resten av den kongelige slekten er informert, og er glade for nyheten.

Dette er parets andre barn, og det syvende oldebarnet til den britiske dronningen. Fra før av har duoen datteren Mia Grace (4).

Spontanaborterte

Den gledelige nyheten om at Zara og Mike ventet sitt andre barn, kom omtrent ett år etter at paret opplevde en spontanabort.

Nyheten om spontanaborten kom kun en drøy måned etter at paret hadde annonsert at de skulle bli foreldre for annen gang, ifølge People.

Zara Tindall er datter av prinsesse Anne (67), dronning Elizabeth og prins Philips (96) eneste datter, og den engelske offiseren og OL-rytteren Mark Phillips (69).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer