ROMANTISK: Prins Félix av Luxembourg og prinsesse Claire venter barn. Foto: All Over
ROMANTISK: Prins Félix av Luxembourg og prinsesse Claire venter barn. Foto: All Over Vis mer

Kongelig baby på vei

Europas kongelige får et nytt medlem.

Publisert

SEOGHØR.NO: I dag går flagget til topps i miniputtstaten Luxembourg.

Storhertug Henri og storhertuginne Marie-Theresa har nemlig offentliggjort at prins Félix og prinsesse Claire venter sitt aller første barn i år.

- Terminen er i juni, melder storhertugparet på sine hjemmesider.

Paret giftet seg 21. september, og prins Félix slår dermed storebror Guillaume, som ennå ikke venter barn. Kronpins Guillaume og prinsesse Stephanie giftet seg året før.

Slektskap

Prinsesse Märtha louise og kronprins Haakon er tremenninger til Storhertugen, og det har i alle år vært tette bånd mellom Norge og Luxembourg.  Storhertugfamilien var representert både i Märthas 40-årsdag på SLottet og i Haakons storslåtte feiring på Skaugum i fjor sommer.

PÅ PLASS I LUXEMBOURG: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon var på plass sammen med det norske kongeparet og prinsesse Märtha under Guillaumes bryllup for to år siden.
PÅ PLASS I LUXEMBOURG: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon var på plass sammen med det norske kongeparet og prinsesse Märtha under Guillaumes bryllup for to år siden. Vis merLES OGSÅ: Nytt bryllup i fyrstefamilien
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer