Kongelig avlyttings-skandale

KGB innrømmer avlytting av dronning Elizabeths søster.

TØRST PRINSESSE: Dronning Elizabeths søster Margaret var glad i menn og alkohol - og det utnyttet KGB. Foto: All Over
TØRST PRINSESSE: Dronning Elizabeths søster Margaret var glad i menn og alkohol - og det utnyttet KGB. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dronning Elizabeths søster Margaret ble avlyttet av KGB under et besøk i København i 1964.

Den russiske etteretningstjenesten har hele tiden benketet enhver befatning med saken, men nå innrømmer de for første gang fakta, skriver Daily Mail.

Dronningens eneste søster var viden kjent for sin enorme appetitt på menn og alkohol, og det ble utnyttet av russiske spioner.

FÅ MED DEG KONGEÅRET FRA A TIL Å HER!

Det er en ny bok, The Kremlin versus The Windsors, som kommer ut i Russland på nyåret som inneholder de oppsiktsvekkende opplysningene. En av russlands mest kjente spioner forteller i detalj hvordan de lurte prinsessen i fellen.

KGB skal blant annet ha festet avlyttingsutstyr til ligheren, sigarettetuiet, aksebegere og telefoner som Margaret brukte. Målet var å få insideinformasjon om de kongelige - og da selvsagt dronning Elizabeth spesielt.

Prinsesse Margareth døde i 2002 - etter å ha tilbragt de siste årene i rullestol. Hennes eksentriske og "utagerende" liv er blitt gjenstand for både bøker og TV-dokumentarer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer