Kongelig alpebryllup

Denne helgen samler fiffen seg i Sveits.

BRYLLUPSFEBER: Tatiana og Andrea Casiraghi går til alters for andre gang denne helgen. Foto: Stella Pictures
BRYLLUPSFEBER: Tatiana og Andrea Casiraghi går til alters for andre gang denne helgen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag inntar kongelige og jetsettere den idylliske skibyen Gstaad i Sveits for å feire Andrea Casiraghi og hans Tatiana Santo Domingo, som gå til alteres i en liten kirke utenfor byen.

Prinsesse Carolines sønn Andrea og hans kjære Tatiana giftet seg i fjor høst på fyrstepalasset i Monaco, men paret har også ønsket seg en religiøs seremoni. Tatiana har selv studert i Gstaad, og det skal være en av grunnene til at byen er valgt.

Hele fyrstefamilien er ventet til Sveits, og det spares ikke på noe - for gjestene skal vartes opp i tre dager til ende. Allerede fredag inntar de kongelige den lille byen, og da inviterer Andrea til fondue-party. Lørdag står kirkebryllupet med påfølgende bryllupsmiddag - og søndag blir det brunsj for alle bryllupsgjestene.

I fjellene rundt vinterparadiset Gstaad finnes det et utall skiløyper, og byen blir karakterisert som de rikes lekeplass på vinteren.

Her har også kronprinsesse Mette-Marit tidligere feriert privat. Det er derfor ikke utenkelig at flere av bryllupsgjestene har med seg ski i bagasjen - og kombinerer bryllup med skiferie...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer