BRYLLUPSFEBER: Tatiana og Andrea Casiraghi går til alters for andre gang denne helgen. Foto: Stella Pictures
BRYLLUPSFEBER: Tatiana og Andrea Casiraghi går til alters for andre gang denne helgen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kongelig alpebryllup

Denne helgen samler fiffen seg i Sveits.

Publisert

SEOGHØR.NO: Fredag inntar kongelige og jetsettere den idylliske skibyen Gstaad i Sveits for å feire Andrea Casiraghi og hans Tatiana Santo Domingo, som gå til alteres i en liten kirke utenfor byen.

Prinsesse Carolines sønn Andrea og hans kjære Tatiana giftet seg i fjor høst på fyrstepalasset i Monaco, men paret har også ønsket seg en religiøs seremoni. Tatiana har selv studert i Gstaad, og det skal være en av grunnene til at byen er valgt.

Hele fyrstefamilien er ventet til Sveits, og det spares ikke på noe - for gjestene skal vartes opp i tre dager til ende. Allerede fredag inntar de kongelige den lille byen, og da inviterer Andrea til fondue-party. Lørdag står kirkebryllupet med påfølgende bryllupsmiddag - og søndag blir det brunsj for alle bryllupsgjestene.

I fjellene rundt vinterparadiset Gstaad finnes det et utall skiløyper, og byen blir karakterisert som de rikes lekeplass på vinteren.

Her har også kronprinsesse Mette-Marit tidligere feriert privat. Det er derfor ikke utenkelig at flere av bryllupsgjestene har med seg ski i bagasjen - og kombinerer bryllup med skiferie...

Saken forstetter under bildet.

INVITERT: Designeren Valentino er en nær venn av fyrstehuset, og står trolig på gjestelista. Her er han fotografert i Gstaad ved en tidligere anledning sammen med Anne Hathaway - som han forøvrig designet bryllupskjolen til. Foto: ALL OVER PRESS
INVITERT: Designeren Valentino er en nær venn av fyrstehuset, og står trolig på gjestelista. Her er han fotografert i Gstaad ved en tidligere anledning sammen med Anne Hathaway - som han forøvrig designet bryllupskjolen til. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

Kan overta fyrstedømmet

Forblir Albert og Charlene barnløse, vil trolig Andrea en dag ta over som fyrste, etter hans mor Caroline.

Dermed er det viktig å ha alle formalitetene på plass i henhold til Monacos grunnlov, slik at hans sønn en dag kan overta fyrstedømmet.

Andrea har tidligere levd et utsvevende liv i Paris, men det ser nå ut som playboyprinsen har roet seg og funnet seg til rette i sin nye rolle som familiefar.

Det er også ventet at Andreas lillesøster Charlotte Casiraghi kommer. Hun fødte like før jul en liten gutt. Trolig blir lille Raphael også med til alpene.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer