Kongehuset taus om babyryktene

- Ingen kommentar. Det har vi aldri til den slags, sier leder ved det kongelige hoff i Danmark.

GRAVID IGJEN? Danske medier spekulerer nå heftig i om kronprinsesse Mary og kronprins Frederik venter sitt tredje barn sammen. Foto: AP
GRAVID IGJEN? Danske medier spekulerer nå heftig i om kronprinsesse Mary og kronprins Frederik venter sitt tredje barn sammen. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Danske Se og Hør på nett offentliggjorde som første medium onsdag ettermiddag historien om at kronprinsesse Mary (38) skal være gravid med sitt og kronprins Frederiks (42) tredje barn. 

Nettstedet støtter seg til anonyme kilder og diverse observasjoner av kronprinsessens adferd de seneste månedene. Eksempelvis nevnes en løststittende kjole og en tunika, som begge kan brukes til å skjule en voksende mage som stadig vokser.

Men en bekreftelse fra kongehuset er derimot vanskeligere å oppdrive.

- Ingen kommentar. Det har vi aldri til den slags, sier leder ved det kongelige hoff i Danmark, Ove Ullerup, da nyhetsbyrået Ritzau konfronterer ham med graviditetsryktene.

Ifølge Her og Nå har Mary termin i mars 2011. Ukebladet fastslår at den ellers så hesteglade Mary holdt begge beina på jorda mens Frederik hver dag bega seg ut på sin «skjønne ridetur» under kongefamiliens besøk på Gråsten Slot, skriver Ekstrabladet.

De to har også droppet det faste besøket i Skagen i uke 29, som måtte vike til fordel for en stille familieferie i jakthytta i Trend.

Billede Bladet er tilsynelatende ikke helt sikker i sin sak, men fastslår på forsiden at kronprinsparet er «klar for en ny baby». Paret har nemlig, skriver bladet, også droppet en ferie i utlandet.

B.T. har forsøkt å få ryktene bekreftet i den royale vennekretsen, uten resultat.

Mary og Frederik har fra før av barna Christian (4) og Isabella (3). Kronprinsesse Mary har ved flere anledninger gitt uttrykk for sitt ønske om et barn nummer tre.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Her er Spanias prinsesse