Marius Borg Høiby:

Kongehuset raser mot Se og Hør

Reagerer på fremstillingen av Juliane Snekkestad.

REAGERER: Kronprinsesse Mette-Marit og kongehuset mener at Se og Hørs oppslag i påsken er et overtramp av privatlivets fred. Foto: NTB scanpix
REAGERER: Kronprinsesse Mette-Marit og kongehuset mener at Se og Hørs oppslag i påsken er et overtramp av privatlivets fred. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Se og Hør kunne i påsken avsløre at kronprinsesse Mette-Marits sønn, Marius Borg Høiby (21), har fått seg ny kjæreste og samboer.

Den utkårede er modellen Juliane Snekkestad (21) fra Tønsberg, som jobber som modell i London.

Nå raser kongehuset mot Se og Hør, og mener at oppslaget er et overtramp av privatlivets fred og reagerer på fremstillingen av Juliane Snekkestad.

HER ER SAKEN: Det var i påsken Se og Hør kunne avsløre at Marius Borg Høiby har fått seg ny kjæreste.
HER ER SAKEN: Det var i påsken Se og Hør kunne avsløre at Marius Borg Høiby har fått seg ny kjæreste. Vis mer

«Se og Hør hadde forrige uke et stort oppslag med fokus på privatlivet til Marius Borg Høiby. Marius Borg Høiby har ved flere anledninger gitt uttrykk for at han ikke ønsker medias oppmerksomhet omkring sitt privatliv - noe han er takknemlig for at norsk presse stort sett har respektert. Kronprinsparet synes fremstillingen av Juliane Snekkestad i forrige ukes Se og Hør er beklagelig. Vi anser dette for å være et overtramp av privatlivets fred og svært uheldig bruk av overskrift og layout på bladets forside. Vi kjenner Juliane som både hardtarbeidende og dyktig. Hun burde ha sluppet å komme på forsiden av Se og Hør på denne måten», skriver kongehuset på sine nettsider.

Feiret romjulen sammen

Se og Hør kunne røpe at Marius og Tønsberg-jenta har vært venner over lengre tid, men at vennskapet skal ha utviklet seg til noe mer.

Paret holdt lenge en lav profil, men på nyåret la Juliane likevel ut et bilde som for de ekstra årvåkne avslørte at hun befant seg på et spesielt sted. På sin populære Instagram-profil, som følges av nærmere 43 000 mennesker, la hun nemlig ut flere bilder fra innsiden av kronprinsfamiliens bolig på Skaugum.

Det er liten tvil om at forholdet mellom Marius og Juliane er seriøst. Se og Hør kunne nemlig også avsløre at de to etter flere måneder kom hjem til Norge - og feiret romjulen sammen med kronprinsparet på hytta i Uvdal.

Til tross for sin unge alder har Juliane blitt en ettertraktet modell, og er blant jentene i stallen til det britiske modellbyrået Nevs Models.

Juliane har også posert for det populære herremagasinet Playboy, og flere bilder fra fotoseansen ligger ute på Playboys nettside.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer