Prins Louis' bursdag:

Kongehuset med bursdags-glipp

Det er ikke alltid like enkelt å holde orden i de kongelige rekkene.

STOLTE: Torsdag fylte hertuginne Kate og prins Williams yngste sønn, Louis, to år. Da det britiske kongehuset delte en gratulasjonshilsen på Twitter, gikk imidlertid ikke alt helt som det skulle. Her viser hertugparet fram sønnen etter fødselen for to år siden. Foto: NTB Scanpix
STOLTE: Torsdag fylte hertuginne Kate og prins Williams yngste sønn, Louis, to år. Da det britiske kongehuset delte en gratulasjonshilsen på Twitter, gikk imidlertid ikke alt helt som det skulle. Her viser hertugparet fram sønnen etter fødselen for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det britiske kongehuset delte torsdag denne uka nye bilder av prins Louis i anledning hans toårsdag. Den lille prinsen kom til verden 23. april 2018, og han er det tredje og yngste barnet til hertuginne Kate (38) og prins William (37).

Det var mamma Kate som hadde tatt bildene av den lille sjarmøren, som for anledningen hadde hendene dekket av maling i alle regnbuens farger. Den blide prinsen stilte opp på flere bilder, og smilte fra øre til øre.

Det som i ettertid har skapt mest oppmerksomhet, er i imidlertid oldemor dronning Elizabeths (94) og resten av kongefamiliens gratulasjon til den lille prinsen. Da det britiske kongehuset delte et innlegg på Twitter i anledning fødselsdagen, gikk det nemlig i stå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer