Prinsesse Nathalie:

Kongehuset bekrefter: Skilles

Dronningens niese går fra ektemannen.

BRUDD: Prinsesse Nathalie og Alexander Johannsmann skal skilles. Her fra bryllupet i 2011. Foto: Henning Kaiser / Germany Out / AFP Photo / NTB
BRUDD: Prinsesse Nathalie og Alexander Johannsmann skal skilles. Her fra bryllupet i 2011. Foto: Henning Kaiser / Germany Out / AFP Photo / NTB Vis mer
Publisert

Som kongelig er det en rekke prosedyrer man «skal» følge. Da prinsesse Nathalie (47) av Sayn-Wittgenstein-Berleburg skulle få sitt første barn, brøt hun imidlertid med kongelig etikette.

De aller fleste kongelig er nemlig gift før de får barn, men prinsessen var «bare» forlovet med Alexander Johannsmann (44). To måneder senere ble de mann og kone.

Nå bekrefter imidlertid det danske kongehuset overfor Billed Bladet at paret skal skilles.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Skilles

Paret ble borgerlig viet i mai 2010, og et år senere, 18. juni 2011, ble de kirkelig viet i den Evangelistiske Kirke i Bad Berleburg.

Nå skal prinsesse Nathalie og ektemannen Alexander Johannsmann, som til nå har vært separert, skilles. Det bekrefter kongehuset.

SKILLES: Kongehuset bekrefter at prinsessen og ektemannen går hver til sitt. Foto: Jens Hartmann / REX / NTB
SKILLES: Kongehuset bekrefter at prinsessen og ektemannen går hver til sitt. Foto: Jens Hartmann / REX / NTB Vis mer

Sammen har de barna Konstantin Gustav Heinrich Richard (12) og Louisa Margareta Benedikte Hanna (7). Førstnevnte har kronprinsesse Mary som gudmor.

Prinsesse Nathalie er datter av dronning Margrethes søster, prinsesse Benedikte og prins Richard.

Møttes på hesteshow

Prinsessen og Johannsmann møttes gjennom den felles interessen for hester og ridesport. Nathalie har blant annet representert Danmark i OL flere ganger, samt vært landslagstrener for det danske dressurlaget.

Paret, som nå altså går hver til sitt, møttes først i 2006, under et hesteshow i Århus. Den gang skulle Alexander Johannsmann hente prinsessens hest, Fantast, i Berleburg.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

- Jeg var i Berleburg klokken syv om morgenen, og Nathalie sto klar med hesten. Jeg trodde hun var hestepasser. Jeg ante ikke at hun var prinsesse, har han fortalt i et tidligere intervju med Billed Bladet.

LES OGSÅ: Prinsessen skilles etter skandalene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer