Lady Louise:

- Kongefamiliens hemmelige våpen

En ny rojal yndling har for alvor entret rampelyset.

POPULÆR: Lady Louise har blitt en ny favoritt blant rojale fans. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
POPULÆR: Lady Louise har blitt en ny favoritt blant rojale fans. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Da hertuginne Kate (39) og prins William (39) ga hverandre sine ja i april 2011, var «alles» øyne rettet mot det vakre brudeparet. Det var imidlertid flere som la godt merke til brudepikene.

Blant hertuginnens følge var Lady Louise Windsor (17), som den gang bare var syv år gammel. Hun er datter av prins Edward (57) og grevinne Sophie (56).

Det er ikke til å legge skjul på at skandalene har kommet som perler på en snor for det britiske kongehus de seneste årene.

Nettopp derfor er det flere som ser på den hesteinteresserte 17-åringen som den store redningen for kongefamilien.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er å finne på Youtube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Ny favoritt

Britene har nemlig lagt sin elsk på 17-åringen, som tidligere har stått i skyggen av tidligere favoritter i familien.

Etter prins Harrys (37) dramatiske exit fra kongehuset, samt den tidligere høyt respekterte prins Andrew (61) som ikke lenger representerer kongehuset, har nemlig rojale fans fått øynene opp for Lady Louise.

FAMILIE: Lady Louise er datter av prins Edward, dronning Elizabeths sønn, og grevinne Sophie. Her avbildet under Royal Windsor Horse Show i sommer. Foto: Tim Rooke / Shutterstock / NTB
FAMILIE: Lady Louise er datter av prins Edward, dronning Elizabeths sønn, og grevinne Sophie. Her avbildet under Royal Windsor Horse Show i sommer. Foto: Tim Rooke / Shutterstock / NTB Vis mer

Hun er dronning Elizabeths (95) nest yngste barnebarn, og har tidligere blitt omtalt som det barnebarnet som ligner dronninga mest i utseende.

Nå mener også flere at den snart 18 år gamle hestejenta er i ferd med å redde hele kongehuset.

Da Hertug William og hertuginnen Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

«Hemmelig våpen»

En av de som hevder det, er kongehusekspert Phil Dampier. Han har fulgt den britiske kongefamilien i 35 år.

Han mener at Lady Louise er «kongefamiliens hemmelige våpen», og at 17-åringen er «akkurat en sånn person som dronningen kan stole på». Det sier han til den britiske avisen Telegraph.

Kongehuseksperten tror også at dronningens barnebarn er tenkt å ta over en rekke kongelige plikter så fort hun fyller 18 år, og at hun også vil få tittelen «Hennes Kongelige Høyhet».

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag delte Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Uttalte seg om bestefaren

17-åringen er én av flere kongelige som medvirker i den nye BBC One-dokumentaren «Prince Philip: The Royal Family Remembers», som hyller den avdøde prinsen. Det er første gang tenåringen er med i en dokumentar om kongehuset.

Prinsens barnebarn fortalte om flere opplevelser de hadde hatt sammen, blant annet at det var prinsen som lærte hun å kjøre hestevogn.

«Han er helt ærlig en av de mest interessante menneskene jeg noen gang har møtt», sa hun blant annet i dokumentaren.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

På Twitter er det også flere som har lovord om den rojale yndlingen.

«Jeg er så imponert over Lady Louise etter å ha sett BBC-programmet. Hun snakket så fint om bestefaren, og man kunne se hvor nært forhold de hadde. Jeg er sikker på at han hadde vært stolt av henne», skrev en bruker.

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer