Kongefamiliens hemmelige sorg

Nå bekreftes det hvorfor prinsessen brukte parykk på nobelprismiddagen.

I BRYLLUP: I kronprinsesse Victorias bryllup i sommer var prinsesse Christina en av de naturlige hedergjestene (se rød ring), og står rett bak kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon på bildene.  Foto: SCANPIX
I BRYLLUP: I kronprinsesse Victorias bryllup i sommer var prinsesse Christina en av de naturlige hedergjestene (se rød ring), og står rett bak kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon på bildene. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Det siste året har vært preget av skandaler og uro i den svenske kongefamilien. Rett før jul blir det nå kjent at familien også har vært rystet av sykdom og sorg det siste halvåret.

Svenskekongens søster Christina, fru Magnusson,har nemlig i det skjulte fått behandling for brystkreft.

Prinsesse Christina fikk brystkreft i sommer. Hun har siden da gått igjennom både strålebehandling og cellegiftbehandling ved Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm. Nå en uke etter avsluttet behandling avslører hun hemmeligheten.

- Jeg har kreft, sier
prinsesse Christina til Aftonbladet.

- Jeg håper det kan være en støtte for andre. Jo tidligere man oppdager svulsten, jo større er sjansen for å klare seg, sier hun til avisen.

Hun skal nå ta det med ro, og det er ennå lenge før hun kan friskmeldes helt, ifølge avisen.

- Vi får virkelig håpe det går bra med henne. Jeg må innrømme at jeg har lurt litt på om prinsesse  Christina var alvorlig  syk. For da jeg så bildene fra Nobel-middagen 10. desember, reagerte jeg på at hun bar parykk og var sterkere sminket enn vanlig. Men ingen svensker jeg spurte, hadde hørt noe om sykdom. Men nå er det altså bekreftet av prinsessen selv, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.