Meghan Markle og prins Harry:

Kongefamilien punger ut for prinsebryllupet

Nye detaljer om vårens store «snakkis-bryllup» er avslørt.

ÅPNER LOMMEBOKA: Nye detaljer rundt prins Harry og Meghan Markles bryllupsdag er blitt avslørt, og det er kongefamilien selv som punger ut for begivenheten. Her er et bilde av innsiden av St. George's Chapel, der vielsen vil foregå. Foto: AP/ NTB scanpix
ÅPNER LOMMEBOKA: Nye detaljer rundt prins Harry og Meghan Markles bryllupsdag er blitt avslørt, og det er kongefamilien selv som punger ut for begivenheten. Her er et bilde av innsiden av St. George's Chapel, der vielsen vil foregå. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I november kunne det britiske kongehuset annonsere at prins Harry (33) hadde forlovet seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36).

Det er høye forventninger og stor interesse rundt det forestående bryllupet deres, som finner sted i St. George's Chapel i Windsor Castle 19. mai.

Nå avslører Kensington Palace flere detaljer rundt den store dagen.

Ifølge en pressemelding kongehuset har sendt ut, kommer selve bryllupsseremonien til å vare i omtrent én time, fra klokken 12.00 til klokken 13.00.

Det er erkebiskop Justin Welby og biskop David Donnor som skal utføre seremonien.

Parade gjennom byen

Klokken 13.00, etter vielsen, skal det nygifte paret gjennom en parade i byen som går gjennom seks gater.

Ruten går ned Castle Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road og Long Walk før de til slutt ender opp tilbake ved Windstor Castle.

«De håper at denne korte turen vil gi en mulighet for flere folk til å komme sammen rundt Windsor, og nyte atmosfæren denne spesielle dagen», skriver kongehuset i pressemeldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer