Kongefamilien i sorg

Kronprinsesse Mary prioriterer begravelse foran datterens bursdag.

FÅR IKKE FEIRET DATTEREN:: Kronprinsesse Mary får ikke feiret datteren Isabellas femårsdag lørdag. Her med kronprins Frederik og begge barna i Sveits i 2010. Foto: Stella Pictures
FÅR IKKE FEIRET DATTEREN:: Kronprinsesse Mary får ikke feiret datteren Isabellas femårsdag lørdag. Her med kronprins Frederik og begge barna i Sveits i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Denne uken døde den danske skipsrederen Mærsk MC-Kinney Möller. Landets rikeste mann var en nær og kjær venn av den danske kongefamilien, og dronning Margrethe (72) og prins Henrik (77) tar med seg begge sønnene og deres respektive koner til begravelsen på lørdag.
 
Prins Joachim (42) har også jobbet for Mærsks firma både i Singapore og Paris, og det var under oppholdet i Østen han traff sin eks-hustru grevinne Alexandra (47).
 
Familien har tjent seg styrtrike på shipping – og den avdødes navn står klistret på de mange Mærsk-containerne verden over. I tillegg har de tjent mange milliarder på utvinning av petrolium fra dansk sokkel, en meget lukrativ monopolavtale som nylig ble videreført med den danske stat.
 
For noen år tilbake bladde familien opp flere milliarder og bygde nytt operahus i gave til Danmark.
 
Lørdag fyller prinsesse Isabella fem år, men de tette båndene mellom Mærsk og kongefamilien gjør at selv kronprinsesse Mary (40) prioriterer begravelsen foran datterens feiring denne dagen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Melissa Joan Hart feiret både bursdag og baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer