AUSTRALIA: Prins George ble med da foreldrene dro på en treukers jubelferd til Australia og New Zealand i fjor. Foto: Afp
AUSTRALIA: Prins George ble med da foreldrene dro på en treukers jubelferd til Australia og New Zealand i fjor. Foto: AfpVis mer

Kongefamilien dropper prins Georges bursdag

Det blir et redusert selskap når den kongelige storsjarmøren i dag fyller to år.

SEOGHØR.NO: Hele Englands gullgutt, prins George, fyller i dag to år.

Da den lille prinsen ble født på St. Marys Hospital i juli 2013 sto hundrevis av fotografer klare for å ta de aller første bildene av prinsen sammen med foreldrene.

Hele verden har trykket prins George til sitt bryst, og når han sjelden gang gjør en offentlig opptreden sammen med foreldrene blir han forsidestoff i de fleste land.

I anledning prinsens 2-årsdag publiserte Kensington Palace et ferskt bilde av den blide gutten på Twitter tirsdag ettermiddag.

- Se, hvem som fyller to år i morgen! #GratulererMedDagenPrinsGeorge, står det sammen med det søte bildet som er tatt av stjernefotografen Mario Testino (60) under dåpen til lillesøster Charlotte søndag 5. juli.

 
 

Da Kate fødte prinsen fikk prins William og hertuginne Kate herregården Anmer Hall på Sandringham i gave av dronning Elizabeth.

Det enorme herskapshuset i Norfolk har blitt pusset opp for å møte dagens krav, og her tilbringer familien så mye tid som mulig.

HERSKAPSHUS: Anmer Hall i Norfolk er blitt pusset opp. Carole har flyttet inn, og storkoser seg med barnebarna - og den kongelige luksusen... Foto: Paul Marriott / Splash News/ All
HERSKAPSHUS: Anmer Hall i Norfolk er blitt pusset opp. Carole har flyttet inn, og storkoser seg med barnebarna - og den kongelige luksusen... Foto: Paul Marriott / Splash News/ All Vis mer

Svigermor flyttet inn

Prins Williams svigermor Carole Middleton har også i praksis flyttet inn hos familien - for å «ta seg av praktiske oppgaver». Carole passer på å gi de ansatte beskjed om alt fra meny til blomsterdekorering, noe prins William visstnok setter stor pris på.

Mens de fleste gjerne vil holde svigermor på en armlengdes avstand er prinsen derimot svært glad for all hjelp og støtte Kate kan få, spesielt etter at lille prinsesse Charlotte kom til verden.

I fjor ble prins George feiret i parets enorme 20-roms leilighet i Kensington Palace i London.

STOLTE FORELDRE: For to år siden viste Kate og William fram prins George for aller første gang. Foto: Afp
STOLTE FORELDRE: For to år siden viste Kate og William fram prins George for aller første gang. Foto: Afp Vis mer

Både besteforeldre og onkler og tanter var på plass, og dronning Elizabeth var hederssgjest.

I år blir det imidlertid en mer beskjeden feiring.

Ettersom prins Harry er i Afrika og prins Charles og hertuginne Camilla er på offisiell tur til Cornwall blir det bare holdt et lite te-selskap med Kate, prins George, tante Pippa og onkel James - og selvsagt Kates foreldre.

Det er ikke engang sikkert at prins William rekker hjem til selskapet, etter at han nylig begynte sin nye jobb som redningspilot og dermed kan stå i fare for å rykke ut om noen trenger hjelp.

Ifølge Daily Mail er heller ikke dronning Elizabeth ventet til teselskapet på Anmer Hall i dag.

POPULÆR: Lille prins George stjal showet i lillesøster prinsesse Charlottes dåp tidligere i måneden. Foto: Polaris
POPULÆR: Lille prins George stjal showet i lillesøster prinsesse Charlottes dåp tidligere i måneden. Foto: Polaris Vis mer

Har tjent millioner på nettbutikk

Carole Middleton har tjent seg styrtrik på sitt party-firma, som selger alt fra partyhatter til pappasjetter på internett. Men Carole har også fått massiv kritikk for å utnytte sitt nære forhold til kongefamilien.

Hver gang det er en kongelig fødsel, kongelig dåp, kongelig jubileum eller bryllup promoterer firmaet nettopp dåpssæsj eller bryllupsstæsj på fronten av sin hjemmeside.

Men om Carole ber de ansatte pynte med krimskrams fra sin egen nettbutikk i prins Georges fødseldagsselskap er lite trolig, for nyrike Carole har visst fått sansen for både eksklusivt porselen og skinnende sølvtøy...

Uansett dekketøy kommer nok den lille prinsen til å storkose seg i familieselskapet. Se og Hør gratulerer med dagen!

AUSTRALIA: Prins George ble med da foreldrene dro på en treukers jubelferd til Australia og New Zealand i fjor. Foto: Afp
AUSTRALIA: Prins George ble med da foreldrene dro på en treukers jubelferd til Australia og New Zealand i fjor. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Lille Estelle stjal showet