Kongeåret fra A til Å

Skandaler, graviditet, utroskap, økonomisk trøbbel, farskapssak, bryllup, rabalder og fantastiske barnebilder. 2014 har alt.

BEGIVENHETSRIKT KONGEÅR: I denne saken kan du lese om alt de kongelige foretok seg i 2014. Foto: Allover press/Det kongelige hoff/Se og Hør
BEGIVENHETSRIKT KONGEÅR: I denne saken kan du lese om alt de kongelige foretok seg i 2014. Foto: Allover press/Det kongelige hoff/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Alkohol

Under Kronprinsesse Mette-Marits reise med Litteraturtoget fra Bodø til Steinkjer i vår fortalte hun åpenhjertig om sitt forhold til sin avdøde far, Sven O. Høiby. Kronprinsessen avslørte at faren led av alkoholisme. Mette-Marit snakket også varmt om da Ingrid Alexandra kom til verden. I tillegg snakket Mette-Marit om sitt forhold til sin mor, Marit Tjessem.

Begravelse

Den norske kongefamilien har også i år mistet flere av sine nærmeste. Både kronprinsparet og prinsesse Märtha og Ari var i på plass for å ta avskjed med Anbjørg Sætre Håtun, som døde i januar. Dronning Sonja og kong Harald sørget i mars over kunstnervennen Kjell Nupen. I høst døde også prinsesse Kristine, og da tok hele den norske kongefamilien turen til Stockholm for å legge ned en hvit rose på hennes kiste. Dronning Fabiola av Belgia ble stedt til hvile i desember, og da var prinsesse Astrid og kong Harald i begravelsen i Brussel.

Charlene

Monacos fyrstinne ble i sommer gravid, og utpå høsten kom gladmeldingen om at hun ikke bare ventet ett – men to barn! 10. desember fødte hun prinsesse Gabriella og kronprins Jacques. Innbyggerne i miniputtstaten har ventet lenge på en tronarving, og kunne i år endelig slippe jubelen løs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer