Konge-kremen feiret prins Charles

Torsdag kveld inviterte dronning Elizabeth til privat fest.

STRÅLTE: En tilsynelatende opplagt kronprinsesse Victoria ankommer prins Charles' fest. Foto: AP
STRÅLTE: En tilsynelatende opplagt kronprinsesse Victoria ankommer prins Charles' fest. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag fylte britenes humorprins 60 år, og tronfølgeren ble feiret i fire dager i strekk.

Feiringen startet med et brak onsdag, med et et veldedighetsshow på New Winbledon Theatre, hvor blant annet kjente komikernavn som Robin Williams (56), John Cleese (69) og Rowan Atkinson (53) sto på scenen.

Til stede i Charles' bursdagsfest torsdag kveld, var blant annet vår egen dronning Sonja (71) og kronprins Haakon (35).

Kronprinsesse Mette-Marit (35) var ikke til stede på grunn av sykemeldingen.

Kong Harald (71) var heller ikke til stede. Torsdag mottok han nemlig Honorary Freedom of Newcastle under et besøk i byen. Dermed ble han æresborger av Newcastle.

Seremonien markerte 40-årsjubileet for åpningen av Newcastle Civic Centre, som ble åpnet av kong Olav 14. november 1968.

Sveriges kronprinsesse Victoria (31), Danmarks kronprins Frederik (40) og hans Mary (36) var derimot til stede på Charles' fest.

Den siste tiden har det gått rykter om at Victoria ikke kan få barn, og at dette er årsaken til at hun ikke får gifte seg. Men ryktene til tross - Victoria strålte da hun ble kjørt inn på den private festen.

Det samme var det spanske kronprinsparet, Felipe (40) og Letizia (36), samt kronprinsesse Maxima (37) og kronprins Willem-Alexander (41) av Nederland.

Det var dronning Elizabeth (82) som arrangerte den private festen på Buckingham Palace hvor kremen av de europeiske kongehusene var invitert.

Det skal ha vært 450 gjester på slottet, og ifølge Hello Magazine hyllet Charles' sønner William (26) og Harry (24) pappa.

Ifølge bladet sa han de at han var en inspirasjon for dem og så mange andre. Deretter ertet de 60-åringen ved å si at de skulle installere en stolheis i hans hjem på Highgrove.

Gallafesten startet med sprudlende champagne i BuckingHam Palaces mottakelsesrom - og endte opp med en filharmonisk konsert i ballsalen og middag bestående av laks og hjort.

LES OGSÅ: Forelsket i Charles' kone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer